Nouă carte regală de bucate
![]() Majestatea Sa se află în faza finală a pregătirii noii sale cărți de bucate, al cărei titlu de lucru este “Patru castele în patru anotimpuri”. Urmând îndemnul Editurii Curtea Veche, Custodele Coroanei a decis să revină cu o nouă carte de rețete folosite la mesele, recepțiile și dineurile din reședințele regale: Castelul Peleș, Castelul Pelișor, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta. De-a lungul timpului, au colaborat la realizarea cărții Liana Greavu, Leonard Chelaru-Popovici, Ionuț Demetriad, Alina Rudeanu, maeștrii bucătari Viorica Luciana Călin și Ruxandra Buharu, precum și artiștii fotografi Daniel Angelescu, Cristian Coposesc și Alexandru Soare. Au luat parte la organizarea meselor menționate în carte Elena Ignat, Roxana Tache, Tia Cudinov și Ramona Igreți, alături de majordomii Florin Seușan și Gabriel Boca. Vă vom ține la curent cu noi detalii legate de volum, imediat ce acesta va intra la tipar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotografii de Ștefan Iacob, 25 februarie 2025 |
Pentru a putea trimite un comentariu, trebuie sa bifați "Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate"