Consiliul Director FRMR, octombrie 2024

Joi, 17 octombrie, Majestatea Sa Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea Consiliului Director al Fundației Regale Margareta a României, care a avut loc la Palatul Elisabeta. La reuniune au luat parte ASR Principesa Sofia, doamna Anca Harasim, domnul S-P O’Mahony, doamna Iuliana Rada, doamna Dana Pîrţoc, alături de domnul Mugurel Mărgărit, directorul executiv al fundației, și de doamna Ioana Petrea, directorul de Fundraising și Comunicare.

Au fost discutate activitățile și proiectele pentru anul în curs, dar mai cu seamă agenda anului viitor. Întălnirea a fost prilejul de a ura bun venit celor doi noi membri ai Consiliului Director, doamna Elisabeta Moraru și maestrul Tiberiu Soare.

Fundația a fost creată în anul 1990, având ca membri fondatori pe Regele Mihai I și pe Custodele Coroanei Margareta. Astăzi, organizația are o bogată serie de proiecte, mult apreciate în societatea românească: Telefonul Vârstnicului Tinere Talente * Centrul Comunitar Generații Centrele Generații * Cluburile Generații 

📷 Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53319314
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate