Nou-născut în familia Principesei Elena

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024. HISTOIRES ROYALES

Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat.

Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. ASR Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare.

2 comentarii

  1. Melzer, D. says:

    Herzliche Glückwünsche zur Geburt Eures Sohnes
    AUGUSTUS MIHAI de Roumanie Metcalfe
    und den stolzen Eltern von ganzem Herzen aus Deutschland
    Ihr, D. Melzer
    -Germania/Deutschland-

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Atata duiosie emana din fotografia tinerilor parinti care isi tin, protectori, faptura fragila a primului lor nascut, ca intr-un ‘cocoon’ incat mie mi-au dat lacrimile de bucurie si incantare.

    Doresc noului vlastar regal sa aiba o viata lunga, plina de bucurii, sanatate si impliniri alaturi de parintii sai si de Regalele sale rude !

    Welcome to this world and be for ever happy !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53292510
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate