Baronul de Holzhausen, In Memoriam

@Alain Morvan, Alba Iulia, septembrie 2016

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au aflat cu foarte mare tristețe și regret vestea trecerii la Domnul a Baronului Hanns-Ulrich de Holzhausen, soțul Arhiducesei Maria-Magdalena a Austriei și ginerele Principesei Ileana a României.

Baronul Hanns a fost un om fermecător, bun, generos și modest, un foarte bun prieten al Familiei Regale a României și un adevărat gentleman. Majestatea Sa și Principele Radu sunt cu gândul la cei trei copii ai Arhiducesei Maria-Magdalena și ai Baronului Hanns, Johannes, Georg și Alexandra.

Astăzi, 17 septembrie 2024, în cursul dimineții, la Biserica Evanghelică din orașul austriac Kirchdorf pe Krems va avea loc slujba de înmormântare.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!

2 comentarii

  1. D. Melzer says:

    RUHE SANFT IN FRIEDEN MAJESTÄT

    HERZLICHES BEILEID AUS DEUTSCHLAND

    RUHE IN FRIEDEN
    FÜR SO EINEN LIEBEVOLLEN UND GUTHERZIGEN MENSCHEN –
    AMEN

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Bunul Dumnezeu sa ii calauzeasca spre Cer sufletul baronului Hanns-Ulrich von Holzhausen, spre unirea vesnica cu iubita sa sotie, ASIR Arhiducesa Maria Magdalena de Habsburg, ultima fiica a ASIR Principesei Ileana (fiica a MS Reginei Maria), verisoara a MS Regelui Mihai si matusa a MS Reginei Margareta. Arhiducesa, sotia regretatului defunct, l-a precedat in moarte, fiind plecata la cele vesnice in august 2021.

    Doamne, da-le Lor lumina, pace si odihna vesnica !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52857577
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate