Festivalul Naţional de Literatură “Dorel Sibii” la Săvârşin

În Satul Regal de pe Domeniul Săvârşin, în data de 6 septembrie a avut loc cea de-a douăzeci și șasea ediție a Festivalului Național de Literatură “Dorel Sibii”, unul dintre cele mai longevive din judeţul Arad.

La festivalul din acest an au participat 50 de scriitori, critici literari, editori și iubitori de literatură, prozatori, poeți și publiciști din întreaga țară. Acest festival reprezintă un prilej excelent pentru iubitorii de literatură de a participa la discuții interesante despre evoluția literaturii contemporane.

La finalul festivalului au fost acordate o serie de premii anuale. Premiul “Margareta a României” din anul 2024 a onorat activitatea scriitorului Viorel Mureșan.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Domeniul Regal Savarsin este locul perfect pentru o posibila viitoare ‘Casa a Artelor’, unde nu doar scriitorii (si literatii in general) se pot intalni, ci si pictorii, muzicienii, sculptorii, arhitectii etc sa poata organiza festivaluri de profil.

    Felicitari organizatorilor si recunostinta Majestatii sale pentru oferirea Satului Regal ca loc de desfasurare a acestui festival.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52846762
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate