Un sondaj despre Monarhie

Realitatea TV a inițiat, pe site-ul Internet, un sondaj de opinie care invită la o alegere între Monarhia constituțională, Republică sau dezinteres. Desigur, sondajul are un caracter informal, neștiințific. Totuși, vă rog să vă faceți auzită părerea.

http://www.realitatea.net/sondaj-sunteti-de-acord-cu-revenirea-la-monarhie_827400.html

20 comentarii

  1. Dumitru Bojescu says:

    Monarhia constituțională este singura sansa de salvare a Romaniei! Personal votez pentru!

  2. Eu fac parte dintr-o familie cu convingeri monarhiste. Ani buni de zile stateam lipiti de radio de revelion ca sa ascultam mesajul Tronului cum spune bunicul meu. Nu am facut concesii cu partidele politice. Nu am fost membrii de partid sau UTC,dar nici dupa “90 nu am facut parte din politica de moment.Speram ca Regele sa revina.
    Cel mai bine e sa reluam istoria de unde a fost rupta.
    Cu deosebita consideratie si Traiasca Regele !
    Tivadar Mircea

  3. Daniela L. says:

    Spun DA – in numele meu si a inca 200 de persoane!

    Da’ va rugam!

  4. mirela lungulescu says:

    cred ca monarhia ar fi singura noastra sansa !!

  5. Comentarii pe Facebook says:

    Eugen Tarnovan DA MONARHIE!!
    #
    Marius Zgureanu Sa speram ca rezultatul va fi cat de cat apropiat de realitate…
    #
    Monika Lungu Votat “DA”, categoric ! Ma surprinde si in acelasi timp ma bucura rezultatul sondajului, dovedeste clar ca aproximativ 75% din populatie doreste Reinstaurarea Monarhiei. Asa sa ne ajute Dumnezeu !
    #
    Corina Bedreaga Si eu am votat. Si da, sunt de acord.
    #
    Gemma Marian Sa dea Dumnezeu sa se revina la monarhie!
    #
    Adriana Macsut
    Alteta Voastra, votez in mod categoric pentru revenirea la monarhie. Sunt monarhista dinainte de a merge la scoala. Imi amintesc ca in scoala generala ma intrebam de ce trebuie sa fiu “pionier” si nu pot fi “cercetas” ca bunicul meu. Sper …See More
    #
    Radu Jurca sunt monarhist de cand am inceput sa povestesc cu bunicii mei despre cum era atunci.:)
    #
    Dan Brad NUMAI MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !
    #
    Tot Eu ExAldo Raine tb caaaat mai multi!!!! trebuie sa se trezeasca poporul asta!!!!
    #
    Ionut-Octavian Sauca Sunt foarte sceptic referitor la orice demers jurnalistic românesc, totuși voi vota!

  6. FP says:

    Monarhia constitutionala este singura cale de intoarcere a tarii la momentul in care i-a fost intrerupta brutal dezvoltarea normala de catre comunismul adus de rusi impreuna cu tradatorii neamului lor.
    Este singura cale ce ofera garantia continuarii drumului in corul european din care facem parte dupa cultura,limba si aspiratii.
    Numai in acest mod,cu garantia regala a statului de drept,se pot distila adevaratele partide politice si politicieni.
    Numai asa vor fi estompati actualii politicieni,ce provin direct sau indirect din cei mentionati in prima fraza,care neavand alt dumnezeu decat pricopseala prin furt si rapt(similar cu 1947),au distrus fara jena munca milioanelor de sclavi din comunism.
    Eu nu sunt nostalgic si consider ca s-au facut greseli enorme cu industrializarea fortata,dar a distruge proletariatul incomplet format ,cu sacrificii umane si a fura totul,este echivalent cu nationalizarea impusa in 1947.Autorii de atunci si de acum au acelasi profil moral:nici o legatua cu capitalismul si responsabilitatea adevarata a proprietatii precum si cu proletariatul-toate impreuna conducand la progresul probat de Occident.

  7. Even Rudy says:

    Alteta, ca un urmas al Furnizorilor Regali spun clar da monarhiei si cu aceasta ocazie paste fericit, bine si prosperitate!

  8. Happy Easter ! says:

    Easter is a promise God renews to us in each spring.
    May the promise of Easter fill Your heart with Peace and Joy!

  9. MARIUS IONESCU says:

    MI SE PARE UN LUCRU NORMAL SI FIRESC REVENIREA LA O MACTCA ADEVARATA A ISTORIEI RESTABILIREA A CEEA CE A FOST SFARAMAT DE COMUNIDTI IN 1947 REGELE AR FI UN ARBITRU MAI PRESUS DE PARTIDE AR PUTEA DIZOLVA PARLAMENTUL CAND E CAZULAR PUTEA INTERVENI CU INTELEPCIUNE CAND SE CERE ACEST LUCRU AR PUTEA REPREZENTA TARA CU CINSTE IN LUME AR AVEEA UN CUVANT GREU DE SPUS IN FATA LIDERILOR LUMII CUVANTUL LUI S-AR PUTEA FACE AUZIT PESTE TOT AR FI O SANSA SI PT REPUBLICA MOLDOVA MULTI OAMENI DE VALOARE AR REVENII DIN DIASPORA SI AR DA CONCURSUL LA SCOATERA TARII DIN MARASM IMPREUNA CU FAMILIA REGALA SI MULTI TINERI CARE AR FI ENTUZIATI SA FIE DE AJUTOR FIE CA ACEST LUCRU SA SE REALIZEZE AR FI UN LUCRU EXTRAORDINAR O SANSA PE CARE NU AVEM VOIE SA O RATAM DOAMNE AJUTA

  10. Platon Cristi says:

    Buna ziua,

    In primul rand va urez un calduros Hristos a Inviat !
    Cum spunea si domnul Coposu aceasta tara nu va revenii la normalitate atata timp cat nu vom revenii la forma de guvernare care a fost inlocuita odata cu venirea blestematelor de tancuri rusesti, adica la monarhia constitutionala. Dar cred ca pentru a ajunge acolo trebuie si Casa Regala sa faca pasii necesari atingerii acestui obiectiv. E ca intr-o relatie nu e de ajuns ca doar unul sa faca curte iar celalalt sa steie cu mainile-n san. Ori in acest sens nu am vazult in anii petrecuti de la revolutie incoace mari demersuri pentru realizarea acestui obiectiv. Sincer ma intreb de ce ? Nu este acesta obiectivul M.S. ? Ma indoiesc ca M.S. este lipsit de curaj si vointa gandindu-ma ca este acelasi om care a facut posibila arestarea unui dictator cum era Antonescu.
    In speranta ca am reusit sa formulez intocmai gindurile mele in aceste randuri va trimit cele mai calde urari de bine si sanatate.

    “Nihil sine Deo!” & “Totul pentru ţară, nimic pentru mine”

  11. Eugenia says:

    In primul rand, Hristos a inviat!

    In al doilea rand, am votat si eu da si mi-as dori sa pot face acelasi lucru la un referendum, referendum pe care parintii mei si l-ar fi dorit inca de acum 20 de ani, dar care acum ar avea mai multe sanse sa devina realitate.

    Dar pentru aceasta ar fi nevoie, asa cum a mentionat mai sus un alt comentator, de o implicare mult mai activa a Casei Regale in sustinerea initiativei. Si o alta recomandare ar fi sa incercati sa va folositi mai mult de parghia reprezentata de internet si social media, v-ar permite sa ajungeti mult mai usor la publicul tinta, format din cei care ar vrea sa vada un suflu nou la conducerea tarii.

    Si actualul presedinte Basescu a inteles avantajele oferite de acest canal si a avut in ultima campanie o agentie specializata pe comunicarea in mediile sociale care i-a permis sa atinga un reach de 6.000.000 de persoane (romani care au ajuns in contact cu mesajele lui).

  12. Felicia says:

    Pentru mine ar fi important ca Romania sa devina monarhie.
    Bunicii mei au trait in monarhie si au dus-o destul de bine.
    Parintii mei si eu am trait sub comunism si am stiut ce inseamna frica daca spuneai ceva impotriva comunismului sau ascultai radio Europa Libera.
    Romania trebuie condusa de oameni cu buni simt si iubitori de tara asa cum au fost si regii Carol I si Ferdinant.

  13. Tony says:

    Votez “DA”
    Din cate vad incepe sa isi dea o mare parte din popor seama ce e mai bine pentru tara noastra pentru valorile tarii noastre si pentru poporul roman…

  14. IULIAN LALU says:

    DA. Categoric, DA. Monarhia este fireasca si unica sansa a Romaniei de a redeveni o natiune respectata si apreciata in lume.

  15. claus says:

    intrebarea e, cum se poate,.. de vrut vrem.
    oricum monarhia e singurul lucru care mar mai lega de romania
    defapt nustiu daca romanii merita un rege bun..cat mai e in viata

  16. manut says:

    daca nu trecem la monarhie ne paste razboi civil

  17. Monica Prodan says:

    Sper ca din ce în ce mai multi dintre noi vor ajunge sau au chiar ajuns să recunoască realitatea că trebuie să ne reîntoarcem la ceea ce ni s-a refuzat să fim, dar suntem de drept: monarhie constituțională.

    La mulți ani, Majestate, pentru vindecarea României!
    Cu multă stimă, respect și dragoste

    Petru Prodan,
    Rodica Prodan și
    Monica Prodan
    din Cluj

  18. adrian91 says:

    TRAIASCA REGELE!!! monarhia este salvarea noastra

  19. Danescu Dorin says:

    Monarhia e singura solutie si sper ca romanii sa realizeze cat mai repede acest lucru.Traiasca Regele!

  20. stefan says:

    traiasca regele

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53216641
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate