Vă semnalez un nou blog…

Se numește PROMONARCHIA, a fost creat de Cosmin-Alexadru Moldovan și poate fi accesat la adresa http://promonarchia.blogspot.com/

Așa cum declară autorul, blogul este expresia fermei convingeri în avantajele monarhiei constituționale și a susținerii regalității ca sumă de valori și principii. În diverse posturi și din diverse unghiuri, dl Moldovan încearcă să vă convingă de adevărul său.

Am primit de la dl Moldovan scrisoarea de mai jos, pentru care îi mulțumesc. Cu această ocazie îl felicit pentru gestul generos și resposabil de a-și lua o răspundere atât de solicitantă, zi de zi, cum este menținerea în viață a unui blog. Îi doresc să aibă cât mai mulți cititori fideli!

Familia Regală a României

Familia Regală a României în exil, la mijlocul anilor 1950

Belgrade September 2010

Familiile Regale ale României, Bulgariei, Greciei și Serbiei la Belgrad, în septembrie 2010, în compania Patriarhului Serbiei

“Alteţă,

Doresc să mulţumesc din tot sufletul, atât Alteţei Voastre, cât și ASR Principesa Moștenitoare pentru autograful primit la începutul anului.

“Cartea regală de bucate” este o lucrare excelentă, care îmi face în continuare o deosebită plăcere. Mă bucur enorm de succesul pe care îl are și de faptul că lumea are posibilitatea de a învăţa mai multe despre Familia Regală. M-ar fi bucurat nespus o lansare oficială și la Cluj-Napoca.

Această carte m-a inspirat să încep un blog al cărui scop principal este evidenţierea rolului pozitiv pe care Casa Regală și monarhia îl joacă în România și în lume. Scopul secundar este acela de a încerca fiecare reţetă din carte.

Ajuns la cea de-a 14-a postare și la aproape 1.400 de accesări, am cutezat să adaug mai jos link-ul umilului meu blog în speranţa că veţi avea la un moment dat timpul pentru a arunca o privire.

http://promonarchia.blogspot.com/

Inchei prin a Vă transmite cele mai calde gânduri de sănătate și putere de muncă!

Cu respect,
Cosmin-Alexandru Moldovan”

8 comentarii

  1. Geta says:

    Eu multumesc AV pentru acast anunt !
    Este un blog interesant si ii doresc succes administratorului sau !

  2. Ioanna says:

    un blog f interesant…multumesc pt postare…

  3. Sever A. says:

    In fond, lupta pt revalorizarea conceptuala a monarhiei la romani trebuie sa treaca printr-o reinvestire a propriei simbologii nationale.

  4. Lenuta P. says:

    Felicitari domnului Cosmin-Alexandru Moldovan pentru acest blog.

  5. Ioan L. says:

    Va multumesc pentru blogul postat astazi. Este foarte frumoasa ideea de a gati un fel de mancare Regal, in fiecare saptamana.

  6. Comentarii pe Facebook says:

    Any: Exista oare o carte cu fotografii si documente istorice ale Casei Regale a Romaniei? Daca da, va rog sa ne spuneti unde o putem comanda. Multumiri!
    #
    Maria: Multi ani traiasca, Majestatea Sa Regele Romanilor, Mihai I de Romania.Traiasca Regele !
    #
    Rodica: Traiasca MS Regele Mihai si MS Regina Ana a Romaniei!
    #
    Viorica: Minunata familie…
    #
    Fundatia Corneliu Coposu Arad Traiasca Regele !

  7. Adrian says:

    Tot ceea ce poate ajuta românii sa înteleaga mai bine rolul monarhiei constitutionale este binevenit. Felicitari pentru acest blog. Eu as propune de asemenea ca toate blogurile si paginile web care sustin revenirea la monarhia parlamentara în România sa poata fii accesate dintr-un singur loc ca de exemplu pagina Casei regale a României sau Blogul Altetei voastre sau chiar o noua pagina web unde se pot expune si partidele politice care sunt de acord cu reintroducerea moanrhiei parlamentare . Astfel, vom fii toti uniti într-un singur loc si poate actiuniile noastre vor avea mai multa putere. Cred ca este momentul sa se treaca la fapte concrete iar lucrurilor sa li se spuna pe nume.
    Republica în democratie nu a fuctionat si nu va fuctiona nici de acum încolo. Este timpul schimbarii si revenirii la sistemul monarhiei parlamentare.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53182713
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate