Vizita Principelui Radu la Luxemburg, martie 2011

Mărțișor 2011

La mulți ani!

Astăzi am început a doua vizită externă a Familiei Regale în anul 2011. Ea durează două zile și se desfășoară în Marele Ducat de Luxemburg.

În ziua Mărțișorului, la Luxemburg, voi participa la Gala de binefacere a clubului  Women Leaders, căreia i-am oferit Înaltul Patronaj.

logo

Gala este, probabil, cel mai inspirat și mai util mod de a onora, de ziua Mărțișorului, aportul în lumea de astăzi al femeii și poziția, nu tocmai ușoară, pe care doamnele o au în viața de zi cu zi a timpurilor noastre.

Gala se desfășoară în vederea adunării de fonduri pentru bursele elevilor talentați și meritorii ai liceului Spiru Haret din Tecuci. Ea are loc astăzi la ora 19, în prezența a șaptezeci de personalități, în saloanele hotelului “Le Royal” din capitala Marelui Ducat.

Este a șasea vizită a mea la Luxemburg, în ultimii șaptesprezece ani. Familia noastră a fost prezentă în Marele Ducat pe tot parcursul desfășurării eforturilor României de a intra în NATO și UE. Am participat, însoțind pe Majestatea Sa Regele Mihai sau împreună cu Principesa Moștenitoare, la numeroase întâlniri de Stat, economice, diplomatice, politice sau cu caracter social, precum și la întâlniri în instituțiile europene de la Luxemburg.

Am avut întâlniri cu Familia Mare-Ducală la Luxemburg și la București, în anii 2003, 2004, 2006 și în ocazii regale europene, în fiecare an care a urmat.

9 comentarii

  1. http://www.women-leaders.eu/ says:

    Charity Gala under the high patronage of HRH Prince Radu of Romania

    Charity Gala
    in favour of the most talented young people of Romania
    under the high patronage of
    HRH Prince Radu of Romania
     
    Tuesday the 1st of March 2011 at the Le Royal Hotel in Luxembourg
     
    The Charity supports very talented Romanian students through the Clara Moraru scholarship which was created by the City of Tecuci and the Spiru Haret High school and awarded the first time in June 2010 to 6 of the most talented students in Romania, winners of 2010 international and national competitions*, who are being introduced to you at the Gala (this being their very first trip abroad).
    In addition, this year’s charity will allow Romanian young people with limited resources to participate in the Leadership Academy which is organised by the Leaders Foundation every year in Poiana Brasov, Ro, under the high patronage of HRH Prince Radu of Romania.

  2. Mihaela says:

    L-am ascultat pe Principele Radu intr-o emisiune a lui Cristian Tabara – absolut intamplator – dar am devenit fan al acestui domn. M-a incantat.

  3. Valeria Heres says:

    soarele primăverii care începe azi, să va topească toate grijile… şi să va aducă numai clipe de bucurie intregii familii regale!

  4. Stoica Rodica says:

    Ghioceii sositi din departare ,din partea ASR Principele Radu si Principesa Mostenitoare bucura inimile celor. ramasi in tara.
    Multumindu-le,le uram succes in tot ce intrepind.

  5. N.N. says:

    Majestatii Sale Regina Ana,
    Altetei Sale Regale Principesa Margareta,

    O primavara frumoasa si plina de speranta.

    Cu profund respect,
    N.N.

  6. Marcel says:

    Sunteţi o personalitate de care românii pot fi mândri, felul liber în care vorbiţi despre orice subiect mă fascinează. Vă admir pur şi simplu, de oameni ca dumnevoastră are nevoie România.
    Toate cele bune!

  7. Marius says:

    Stimata Alteta Regala,
    Sper sa gasiti interesanta dezbaterea Foreign Policy :
    http://reformastatului.adevarul.ro/2011/02/de-ce-discursul-presedintelui-nu-e-discursul-regelui/
    Cu aleasa consideratie,
    Marius Z.

  8. Marika says:

    Ne bucuram pentru tot ce faceti pentru Romania si suntem mandri ca faceti parte din viata noastra. Cu multa consideratie, va dorim o primavara frumoasa si linistita!

  9. Ioana Vasilescu says:

    Citesc “In fata neamului meu” convorbiri intre Mircea Ciobanu si Majestatea Sa Regele Mihai. Cu lacrimi in ochi , nu pot sa spun decat “Traiasca Regele !” . Romania ar fi putut fi astazi condusa de normalitate si bun-simt, insa ce pacat…
    O primavara frumoasa Majestatii Sale Regina Ana, Altetei Sale Regale Principesa Margareta si intregii Familii Regale.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53380648
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate