“Ca la carte”, reluare la TVR

tvr1

Duminică 20 februarie 2011, la ora 9, TVR1 a prezentat în reluare dialogul pe care l-am purtat la Palatul Elisabeta, acum două luni, cu Cristian Tabără, într-o ediție a emisiunii “Ca la carte“.

Dialogul a atins subiectul volumului “Provizoratul istoric“, aflat în numai opt săptămâni de la publicare la a doilea tiraj. Dar partea importantă a interviului stă, cred, în felul în care domnul Tabără și cu mine am discutat despre vulnerabilitățile societății românești de astăzi. Probabil de aceea emisiunea a avut parte de atâta audiență (cea mai înaltă cotă a emisiunii, de când se produce ea la TVR).

Emisiunea va fi reluată marți 22 februarie 2011 la TVR1, la ora 10, precum și joi 24 februarie 2011, la ora 17, la TVR Cultural.

Continuând seria lansărilor volumului “Provizoratul istoric” începută la București în noiembrie 2010 și continuată la Deva, Caransebeș, Timișoara, Arad, Oradea, Alba Iulia și Sibiu, voi fi prezent săptămâna viitoare la noi lansări ale volumului în Reșița (marți 22 februarie) și Lugoj (marți 22 februarie). Lansările vor continua, în săptămânile următoare în alte șase orașe mari ale țării. De asemenea, Principesa Moștenitoare Margareta va începe curând seria lansărilor în orașele țării a volumului său “Carte regală de bucate“. Vă vom ține la curent cu toate detaliile necesare, la timpul potrivit.

11 comentarii

  1. Treml-Corcaci Margareta says:

    Multumesc de informatie. E bine venita caci acum doua luni nu am urmarit dialogul. Voi spune si la alte persoane interesate sa-l urmareasca.
    Impliniri frumoase in continuare .

    Va doresc un sfârsit de saptamâna placuit si linistit !

    Numai bine,
    Margareta Treml-Corcaci ,
    Iasi

  2. Ildiko Badescu says:

    Am vazut trei sferturi din emisiune (dialog) intamplator, nefiind avizata si m-a impresionat. De obicei nu ma uit la aceasta emisiune din lipsa de timp, dar azi 20.02.2011 butonand telecomanda, am si ramas pe canal sa o urmaresc.
    Analiza societatii romanesti a fost o radiografie obiectiva a tot ceea ce se intampla in Romania, surprinzand foarte bine cauzele problemelor si efectele lor. Felicitari ! Totusi apar cateva probleme la nivel de Romania profunda si al “elitelor” inradacinate in mentalitati paguboase :
    Cum poate ajunge acest mesaj la cat mai multe persoane ? Cum poate fi inteles acest tip de mesaj de cat mai multi cetateni ai Romaniei ?

  3. daniela bodea says:

    Adevarul ca pentru mine provizoratul istorc continua in Romania si lipsa de cultura o gasesc la emigrantii romani in fiecare zii mai abismala

  4. Alina says:

    Ma bucur ca sunt printre fericitii care au citit acest mesaj la timp. Marturisesc ca este o mare placere sa ascult vorbind membrii Familiei Regale. Cei care nu au resusit sa vizioneze emisiunea o pot face pe Youtube.

  5. Ioana (jud. Cluj) says:

    Buna ziua, Am urmarit cu mare interes emisiunea din aceasta dimineata, interviul cu Cristi Tabara. As dori mai multe interviuri de acest gen cu dumneavoastra si va marturisesc ca m-am bucurat de picatura de cultura, si de ideile si conceptiile dumneavoastra intelepte pe care le-am primit cu mult drag in aceasta dimineata. Sper sa va auda si sa va citeasca din ce in ce mai multi romani, pentru ca mentalitatea noastra, a romanilor, necesita grabnica insanatosire! Va doresc multa putere de munca si va rog sa primiti toata aprecierea mea!

  6. Carmen Nicoleta says:

    In primul rind BUNA ZIUA !,,vreau sa va felicit :),pentru felul cum NE-ATI EXPLICAT TOTUL .in emisiunea de la TVR1 cu CRISTIAN TABARA si cit de important este sa poata constientiza si acei pioni din conducerea TARII si cetateanul simplu care nu stie nici acum pentru ce merge la vot .ALTETA va apreciez si imi doresc sa puteti avea un rol mare in a schimba viata ROMANILOR!…….Cel putin copii ,nepotii nostri sa nu le fie frica sa se trezeasaca dimineata fara un scop bine definit al existentii lor …frica de a fi someri si de a-si parasi tara pentru un pumn de bani si frica ca imbatrinesc neputinciosi ….. :)VA DORESC SANATATE SI CELE MAI BUNE GINDURI .DOAMNE AJUTA!

  7. Familia Ionescu, județul Brăila says:

    Am urmărit la TVR, în reluare, dialogul purtat cu Cristian Tabără şi împreună cu soţia am fost impresionaţi de acurateţea argumentelor exprimate de alteţa voastră, de viziunea reală a stării în care ne situăm şi mai ales de soluţiile ce aţi lăsat să se înţeleagă că ar trebui aplicate societăţii noastre (îmi vine în minte şi multilateral dezvoltate..).

    Nu vă scriu aceste rânduri pentru a vă vorbi despre mine sau familia mea, suntem fericiţi că am fost enumeraţi şi noi în discursul alteţei voastre şi credem încă în viitorul acestei naţiuni.

    Într-adevăr avem nevoie de legi bune şi care în primul rând să fie respectate.

    NU SE DOREŞTE o aşezare pe principii corecte a societăţii, în primul rând pentru ca haosul e perfect pentru cei al căror unic scop sunt avantajele materiale.

    FELICITĂRI pentru lupta pe care o duceţi, pentru felul în care vedeţi societatea românească şi să vă ajute Dumnezeu să vă îndepliniţi gândurile.

  8. Petrica Ghiocel says:

    Sunt impresionat de de tinuta si caracterul Principelui Radu de Romania.
    Consider ca daca Domnia Sa ar avea in spate un partid politic ( de genul “popular-republican” sau “republican-mioritic” etc…..) si ar avea mai multe aparitii la radio si la TV, ar avea un cuvant important pe scena politica romaneasca in viitorul apropiat. ( eu m-as numara printre primii care sa fac parte din acest partid ). Ii doresc multa putere de munca si succes.

  9. Comentarii pe Facebook says:

    #
    Katalin: Am urmărit cu mare interes emisunea. Alteţa Sa Regală Principele Radu, are un dar deosebit în a descrie totul cu atâta claritate, încât totul devine simplu de inţeles pentru toţi cei care vor să asculte mesajul transmis. Mi-a rămas în minte… ideea că ,,nu poţi fi puternic într-o mocirlă,,. Perfect adevărat! Pentru a fi puternic trebuie să ai baze solide, pricipii, un sistem de valori bazat pe onoare şi demnitate, exact ceea ce promovează membri Casei Regale. Să V-ajute Dumnezeu ca adevărurile transmise să găsească ecou în sufeletele românilor! Este singura noastră speranţă pentru a ne recăpăta onoarea şi demnitatea, pierdute pas cu pas, în timp de aproape 65 de ani.
    Abia aştept să citesc cartea prezentată: ,,Provizoratul istoric,

    #
    Daniela Paula: CRED CA INCA EXISTA p rovzorat istoric in R omamia si asta din cauza lipsei de culura .Vad romanii emigranti si mai ales ii aud nu au habar de istoaria Romaniei si nici nu au cum sa iteleaga ce insamna o Casa Regala.Nu trebuie sa va obositi in a explica romanilor adevarul merita ,suntem toti.Duminica placuta.

    #
    Mihaiela: am vazut o parte a emisiunii … mi-a placut si m-am uitat cu placere

  10. Mihaela says:

    L-am ascultat pe Principele Radu intr-o emisiune a lui Cristian Tabara – absolut intamplator – dar am devenit fan al acestui domn. M-a incantat.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52921664
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate