“Din iubire, pentru România”, astăzi la TVR1

Astăzi, sâmbătă 15 ianuarie 2011, la ora 13, televiziunea națională a prezentat filmul “Din iubire, pentru România“. Pentru o oră, s-a făcut o trecere în revistă a prezenței publice a Familiei Regale în anul 2010, în țară, la București și în Europa.

A fost o reluare a filmului din 30 decembrie 2010, produs de Camelia Csiki. De îndată ce va exista o variantă pe Internet a filmului, vă voi da de știre.

14 comentarii

  1. Stoica Rodica says:

    ASR Principele Radu al Romaniei este un exemplu al principiilor exprimate clar si pe intelesul tuturor!
    Programul TVR 1 ne prilejuieste mare bucurie prezentand Familia Regala in toata splendoarea Sa.
    Pe aceasta cale ii multumim!

  2. mihaela ionescu says:

    Multumim pentru fotografiile si imaginile extrem de pretioase prezentate! Doresc Familiei Regale un 2011 cu sanatate si succes in tot ce faceti pentru noi, cei care credem in valorile Monarhiei!

  3. Elena Dinu says:

    Nu am reusit sa vad acesasta emisiune
    As dori sa puteti pune acest reportaj pe youtube, in acest fel voi putea sa-l vad si eu.
    Multumesc

  4. Sanda Florentina Popa says:

    http://bit.ly/g72jd1

  5. Răzvan says:

    Azi 15.01.2011 am urmarit cu deoasebit interes emisiunea in care erati dumneavostra si ASR Principesa Margareta. Pe masura ce va ascultam imi transmiteati o stare de liniste, de puternica incredere in oameni. Aceasta emisiune a venit imediat dupa puternicul scandal al pensiilor militare.

    Cu sinceritate, va declar ca nu am fost un sustinator al Casei Regale insa in ultima perioada, in urma aparitiilor dumneavoastra la televiziune, am inceput sa citesc si sa caut sa inteleg filozofia de viata pe care ati incercat sa o transmiteti precum si acea caldura si demnitate in comportamentul dumneavostra public.

    As fi onorat daca in cadrul unei manifestari publice ar exista o ocazie in care sa vizitez domeniile Regale precum si fotografierea alaturi de dumneavostra si Majestatea Sa Regele Mihai.

    In incheiere doresc sanatate si putere de munca intregii Familii Regale a Romaniei.

    Cu deosebita stima,
    Razvan

  6. BENDORFEAN IANCU says:

    Am deplina incredere ca din momentul in care Familia regala va conduce patria romana noi vom uita de conceptul ,,conducere,,si vom invata ce inseamna DIN IUBIRE PENTRU ROMANIA.Am vazut intotdeauna un exemplu nu la o singura persoana ci in toata FamiliaRegala.In momentul acela vom pasi cu fruntea sus prin Europa avand in vedere cine ne reprezinta.

  7. Nagy says:

    Romania monarhie constitutionala, singura sansa pentru un viitor mai bun pentru toti locuitorii tari.

  8. Tzarina says:

    Norocoase sunt familiile care stiu sa pastreze principiile sanatoase de convietuire, de comunicare respectoasa intre membrii lor;
    indiferent de varsta, educatie, starea de sanatate ori contul de la banca.
    .
    Parinti si copii se ajuta reciproc, respectuosi si respectati,
    in anii de viata sortiti a fi traiti impreuna.

  9. Daniela Paun says:

    Cred ca o ora a fost prea putin pentru a prezenta chiar si numai cele mai importante imagini.A fost si o lectie de istorie. Tatal meu nonagenar a privit cu mine si desi are o anumita patologie cred ca totusi s-a bucurat. Inca isi aminteste multe din trecut, fiind si veteran si prahovean. De fapt parintii mi-au inoculat monarhismul dinainte de a implini 10 ani. Mama s-a nascut si a crescut la Busteni, asa ca avea uneori prilejul sa il vada pe Rege in masina decapotabila, singur cu cainele. Pentru mine care asistam la palsarea unui agent din suta in suta de metri cand trecea “tovarasul pe soeaua nationala la Snagov sau Otopeni, pentru mine parea de neimaginat ca un Rege sa meaga fara escorta. In copilarie normalitatea apartinuse timpului cand aveam un Rege.

    Mie mi-a placut si formula “la o ceasca de ceai”.

    Un an 2011 binecuvantat pentru intreaga Casa Regala!

  10. Tiberiu says:

    Si eu am urmarit si desi sunt un pustan imi dau seama cat a pierdut si pierde Romania fara alteta sa regala. Respect pentru ca il meritati!

  11. Rodica says:

    Am urmarit cu mare si deosebit interes emisiunea “Din iubire pentru Romania”. Pacat ca astfel de emisiuni sunt atat de rare pe micul ecran. Va multumesc!

  12. Alin says:

    Am urmarit un filmat extraordinar cu Regina Ana, pe site-ul realizatorului TV, Eugenia Voda, – Profesionistii.
    Este extraordinar prin cate a trecut si cate amintiri frumoase are din trecut. Se poate scrie o carte despre asta.

    Sincere salutari pentru noul an.

  13. Alexandru S. says:

    Vă salut cu mult respect Alteţă. V-am cunoscut în Timişoara în primăvara lui 2009 când aţi efectuat o vizită în oraşul nostru cu prilejul candidaturii Alteţei Voastre la Preşedinţia României.
    Vă urmăresc de câte ori am ocazia la TV şi vă apreciez foarte mult din toate punctele de vedere. Apreciez ţinuta şi conduita deosebită şi a Alteţei Voastre şi a A.S.R. Principesa Margareta şi mă gândesc că asemenea oameni trebuie să conducă ţara să fie în fruntea ei, să ne reprezinte. Trebuie noi cetăţenii să avem ceva Sfânt în care să credem (în afară de Dumnezeu), să avem pace în suflete.
Îmi cer scuze că V-am reţinut abuzând de timpul Dvs.preţios
Doresc multă sănătate, fericire Alteţelor Voastre şi ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze Casa Regală în întregime.

  14. Costin says:

    Domnule Principe Radu ; va port un deosebit respect si o deosebita stima pentru comportamentul pe care il aveti in societate , fapt care m-a determinat sa va contactez pe aceqasta cale . Mi-ar face o deosebita placere sa conversam impreuna ,sa aflu mai pe viu punctul dumneavoastra de vedere si sa-mi expun si eu punctul de vedere in legatura cu ,, prostul ” mers al societatii .Eu sant un simplu cetatean care munceste si isi castiga existenta , dar caruia nu-i plac foarte multe din cele ce se petrec in societatea noatra . Banuiesc ca si dumneavoastra impartasiti aceste ganduri .
    Va salut , cu stima si respect ;
    Costin

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53179312
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate