Ziua Reginei

roumanie0133.jpg

Astazi, Regina Ana a implinit 84 de ani. Am sarbatorit, ca de fiecare data, in familie. Multi au trimis urarile lor in scris, ceea ce a facut placere Reginei.
roumanie0570.jpg

La multi ani!
roumanie0617.jpg

4 comentarii

  1. SORIN says:

    LA MULTI ANI!

  2. S. N. says:

    Alteta voastra,

    Cu emotie va scriu o intamplare deosebita.Marti, pe data de 18 septembrie, impreuna cu un bun prieten al meu, (…), am avut onoarea si bucuria de a fi primiti la Palatul Elisabeta, de catre Majestatile lor, Regele Mihai si Regina Ana.

    Mihai a dorit sa ofere Majestatilor lor un cadou de suflet.Nu pot descrie frumusetea momentelor petrecute in prezenta lor si impresia puternica pe care mi-au lasat-o. Am avut senzatia ca am intalnit intruparea demnitatii si a respectului unite intr-o adanca seninatate.Ore intregi dupa aceasta intalnire si eu si Mihai am fost parca transportati in alta lume, o lume a nobletii, a valorilor, a simplitatii date de maretie, si-i multumeam lui Dumnezeu ca ne-a daruit o asemenea ocazie unica. Sincer va spun ca nu pot descrie starea si trairile pe care le-am avut in acea zi. Dar nu de aceea am indraznit sa va scriu ci ca..abea acum am citit pe blog, ca pe 18 septembrie, deci, in acea zi, a fost ziua Reginei Ana! Am incremenit cand am citit. Am fost coplesita realizand toate legaturile nevazute ale acelei zile, pe care in mod cert Providenta le cunostea.

    Am inteles si bucuria de pe chipul Reginei cand i-am oferit Dansei cadoul pe care il adusesem din partea d-nei (…) si din partea mea [asa am simtit]. Mi-amintesc ca atunci cand, admirand felicitarea, Dansa a spus ca nu ii este adresata, i-am raspuns ca felicitarea este pentru Dansa..dar..nu stiam ca este ziua ei!Cand am citit pe blog, mi-a parut atat de rau ca n-am stiut si n-am felicitat-o in acea zi.

    Marea mea rugaminte ar fi daca puteti sa-i transmiteti,cu intarziere, din partea mea si a lui Mihai Buliga, urarea de “LA MULTI ANI!”, impreuna cu toata dragostea, respectul si multumirile noastre pentru momentele minunate pe care Dansa ni le-a daruit noua de ziua ei!

    A fost o zi deosebita pe care amandoi o vom purta in amintire ca pe un dar pretios.

    Vorbind astazi cu Mihai, ne-am exprimat regretul ca n-am avut ocazia de a face cateva fotografii cu Majestatile lor, pentru a pastra o amintire palpabila a acelor momente.

    Dupa cateva clipe insa, Mihai a spus ca noi avem acele fotografii in inima noastra
    si ne vom putea bucura de ele de cate ori vom dori.

    Asa este,acele momente vor ramane in inima noastra si vor fi mereu un prilej de bucurie si recunostinta.

    ” LA MULTI ANI!”

    Cu deosebit respect,
    S. N.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53418126
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate