Noi și EUROPAfest 2010

Anul acesta s-a încheiat cu succes încă o ediție a festivalului european de muzică EUROPAfest, cunoscut la început sub numele de Jeunesses Musicales. Evenimentul anual a ajuns la a șaptesprezecea ediție. De cinci ani încoace, Principesa Moștenitoare Margareta și cu mine am acordat Înaltul Patronaj festivalului.

Vă las în compania câtorva frumoase imagini din zilele de 12 și 13 mai 2010 când, la Palatul Elisabeta și la Sala Mică a Palatului Regal, Principesa și cu mine am stat alături de muzicienii participanți la concurs și festival.

EUROPAfest 2010_Palatul Elisabeta_1

EUROPAfest 2010_Palatul Elisabeta_3

EUROPAfest 2010_Palatul Elisabeta_4

EUROPAfest 2010_Gala_2

EUROPAfest 2010_Gala_5

EUROPAfest 2010_Gala_8

EUROPAfest 2010_Gala_9

3 comentarii

  1. floare albastra says:

    Albumul cu text bilingv, despre Regina Maria a Romaniei asemenea celui intitulat “Elena, portretul unei regine”, va mai fi publicat?

  2. Lauda casei Regale a Romaniei ca promoveza tinerii valorosi care reinvie Romania din cenusa comunista care mai persista si distruge Romania.Astfel de actiuni st menite sa promoveze valorile morale si sa redevenim ceea ce am fost altadata.

  3. Esmyana Martisor says:

    EUROPAfest este un exemplu de munca infaptuita cu daruire,comunicare fructuoasa,credinta si vointa infinite.
    Oare se va organiza candva si selectia nationala pentru concursul de cantec EUROVISION dupa aceleasi prioritati ?Cu regrete, doresc reprezentantilor de anul acesta , interpretare inspirata.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53391383
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate