Leaders Romania, la 10 ani

Fundația Leaders Romania a aniversat în această seară, la Muzeul Național de Artă Contemporană, zece ani de existență și cinci ediții ale Leadership School. Vor urma în acest an încă două ediții ale școlii de vară.

Am acordat înaltul patronaj școlilor de vară ale asociației Leaders Romania și sunt, în continuare, încrezător în și bucuros de gestul pe care l-am făcut. În seara aceasta, tinerele gazde au fost din nou la înălțime, au pregătit totul elegant, inteligent, prietenos și eficient.

Au fost alături de ei oameni valoroși din România de astăzi, de toate vârstele, întreprinzători, lideri de companii influente, militanți civici și sociali, sportivi, artiști, ziariști sau sponsori generoși. Unii dintre cei prezenți erau oameni celebri, alții personalități cu merite importante în domeniul lor.

Am remarcat, de asemenea, prezența unor reprezentanți ai Asociației Studenților Români din Străinătate, o altă asociație pe care Principesa Moștenitoare și cu mine o ținem la suflet.

Zece ani nu este o aniversare prea impozantă, la nivelul istoriei. Dar la nivelul destinului individual, precum și privită prin prisma inconsistenței vieții românești de astăzi, aniversarea a zece ani de leadership tânăr înseamnă mult.

Nu voi putea fi alături de ei zilele următoare, la cursurile Leadeship School care începe, dar sper să îi reîntâlnesc la o ocazie viitoare.

M-am uitat în seara aceasta pe situl internet http://www.leaders.ro/

Merită să-l vedeți, este excelent realizat!

P1030960.JPG

P1030961.JPG

2 comentarii

  1. Betty says:

    Un model de Diplomatie romaneasca, ‘in inter-viu’, realizat in direct!
    * Comentezi 14 04 2009 Principele Radu Duda!
    http://www.youtube.com/watch?v=pUKgyGsijWU&feature=related

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52957029
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate