Vineri seara, la Tele’M

Televiziunea regională Tele’M din Iași a transmis în seara de vineri 12 martie 2010, la ora 19, un dialog de o oră pe care l-am realizat în compania echipei emisiunii “Extemporal la democrație”.

Invit pe toți cei care au acces la televiziunea Tele’M să vizioneze interviul la adresa:

http://telem.telem.ro/telem/arhiva_flv/arhiva.htm?flv=2010/03/emisiuni/extemporal12mar10

3 comentarii

  1. Adrian says:

    Clar, concis, sincer si la obiect. Clasa politica din România ar trebui sa va asculte cel putin o data pe luna poate asa li se trezeste si lor instinctul raspunderii si al responsabilitatii si invata sa respecte regulile cu adevarat. Poate se constientizeaza ca sistemul actual este subred si trebuie revenit la cel care a functionat pâna in 47.
    Emisiunea e nemaipomenita si avem nevoie ca aceste adevaruri sa se spuna mai des si in ore de vârf la televiziuni cu audienta.

  2. A.C. says:

    Am urmarit cu maxim interes nu numai lansarea volumului Altfel la Iasi, în seara de 4 martie, ci si interview-l atât de consistent si profund pe care l-ati acordat postului Tele M în seara de 12 martie, sub genericul “Extemporal la democratie”. Sustineti cu har, cu spontaneitate si cu forta de convingere idei si principii care ar putea netezi drumul României spre un viitor mai demn si mai onorabil. Este însa trist ca o mare parte din mass media, din clasa politica si chiar din societatea civila nu pot sau nu doresc să recepteze mesajul Casei Regale. Dar nu avem dreptul sa ne pierdem speranta.

    A.C.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52963965
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate