Miercuri, un milion de vizite pe blog

Sunt nespus de bucuros sa va anunt ca blogul a ajuns astazi la cifra de un milion de vizite unice. Desi nu a implinit inca trei ani de la aparitia online, jurnalul meu a ajuns in ultimele luni la mai bine de 100,000 de vizitatori unici pe luna. Contez din ce in ce mai mult pe fidelitatea dumneavoastra si va rog sa ramâneti alaturi, pe acest drum lung, care cere rabdare si generozitate, al României asa cum v-o doriti.

Saptamâna aceasta am incercat sa concentrez in cele trei zile in care stau in Bucuresti o serie de intâlniri la Palatul Elisabeta.

Am primit ieri vizita reprezentantilor Federatiei Române de Karate Traditional, cu care am discutat frumoasele lor planuri pentru anul 2010. Am acordat, cu câtiva ani in urma Inaltul Patronaj acestei federatii nationale sportive si sper ca in anul urmator sa fiu alaturi de ei in momentele cele mai importante.

In cursul zilei de astazi primesc vizita unuia dintre ambasadorii Uniunii Europene acreditati la Bucuresti.

Mai târziu, voi intâlni reprezentantii Cramelor Halewood, companie posesoare a brevetului de Furnizor al Casei Regale. Produsele acestei companii sunt de o calitate, de o constanta si de un rafinament care le vor putea situa, in viitor, in primele rânduri ale vinurilor europene.

Astazi, Principesa Margareta a semnat scrisoarea prin care accepta sa ofere Inaltul sau Patronaj Festivalului International de Film de Scurt si Mediu Metraj NexT. Cea de-a treia editie a festivalului va incepe pe 1 aprilie.

In fine, la sfârsitul zilei, Principesa Margareta si cu mine vom gazdui o noua “Seara a Palatului Elisabeta” dedicata Fundatiei Soros. Este a 93-a seara publica a Palatului dedicata unui domeniu sau unei institutii, din anul 2002 incoace. Voi reveni mâine cu detalii despre rostul acestui eveniment si despre felul in care el s-a desfasurat.

13 comentarii

  1. Romeo Tarhon, Mi.R.A. says:

    Altetea Voastra Regala Principe Radu,

    Sunt unul dintre acesti “un milion” de vizitatori si fideli comentatori ai blogului AVR,
    sunt unul dintre cei 88 de membri inregistrati ai asociatiei civice Miscarea Romania Altfel
    si sunt unul dintre tot mai putinii jurnalisti independenti, liberi cu adevart, neinregimentati in vreun trust, neaservit vreunui stapan mediatic, politic, financiar sau al serviciilor care au invadat site-urile, blogurtile si editiile electronice ale ziarelor on line, cu postaci si raspandaci platiti la norma sa denigreze, sa dezinformeze, sa intoxice natiunea pentru a face jocul unui clan politic sau altul, al unui candidat sau altul la functia de sef al statului, fiecare avand in spate, asa cum bine se stie, adevarate haite de dulai (spre a nu le spune “javre” jignind sarmana si nobila specie canina) care isi asteapta portia de ciolan dupa aceste alegeri care nu fac decat sa scoata, inca o data, la iveala mizeria politicianismului dambovitean degenerat, pus in slujba catorva marionete (candidati) ale sistemului in spatele caruia se afla marii sforari-papusari: magnati, moguli, fosti si actuali generali de toate culorile si umorile, conducatori de haite, capetenii de clanuri, mercenari…
    Pentru intarirea pozitiei mele impotriva acestor “mercenari”, copiez si reproduc propriul meu comentariu postat pe pagina precedenta a jurnalului AVR, publicat si pe Forumul “Miscarea Romania Altfel,” ca reactie fata de un astfel de om cainos nevaccinat, suferind de “rabie” mediatica:

    “Redau mai jos mesajul unui oarecare “Sorin” si raspunsul la acest mesaj, publicate pe blogul ASR Principele Radu, si ma intreb:
    Care, dintre cei 88 de membri inregistrati pe Forumul Mi.R.A., sa fie acest “Sorin”, acest “postac” si “raspandac” denigrator…?
    Ma intreb, de asemenea, in slujba carui serviciu sau a carui “stapan” presteaza si infesteaza blogurile ca mercenar, ca agent-propagandist…patogen?
    Si, ma mai intreb: cati oameni de buna credinta mai exista in natiunea noastra? Mai putini de 16% asa cum se pretind, in datele statistice, drept sustinatori ai Monarhiei Constitutionale o (atat de mica si insuficienta) parte dintre romani? Si dintre acestia, spre a fi realisti, multi doar simuleaza a fi promonarhisti, fiind frustrati de sistemul republican avand fel si fel de insatisfactii personale,de esecuri sau aspiratii egoiste, facand de fapt mari deservicii Casei Regale si compromitandu-i imaginea pe forumurile dedicate regalismului si in editiile elctronice ale ziarelor on line, ori, multi altii se inregistreaza sub tot felul de pseudonime si pseudoidentitati multiple lasand sa para simpatizanti si sustinatori sinceri ai Familiei Regale, iar in realitate nu sunt decat o masa de oportunisti care, daca nu simt ca le iese ceva din aderarea la un curent de opinie sau altul, la o comunitate, la o organizatie sau alta, asa cum au venit de neunde, din anonimat, tot asa dispar lasand in urma o dara de falsitate si lasitate: un “nume” de user trecator, fara identitate, inregistrat pe o lista…
    In sfarsit, ma intreb cu aceeasi tristete: dintre cei 88 de useri inregistrati in Forumul Mi.R.A., oare cati sunt reali si sincer dedicati, in sinea lor macar, scopului si obiectivelor declarate ale acestei miscari care isi propune sa militeze pentru o Romanie altfel, pentru un viitor mai bun si mai sigur in care societatea civila sa aiba un cuvant greu de spus, ca natiune, un cuvant decisiv mai greu decat al clasei politice si al liderilor care, ajunsi in functii politice si publice, prin manipulare, minciuna si propaganda abila isi dezamagesc sustinatorii, isi incalca promisiunile si angajamentele, isi urmaresc doar propriile interese meschine de putere si inavutire, isi tradeaza in mod ordinar si odios poporul, acest popor care trebuie sa invete ca isi este siesi suveran?
    Care trebuie sa invete sa fie unit, solidar si puternic, sa isi aleaga reprezentantii din constiinta, sa ii inlocuiasca si sa ii pedepseasca exemplar atunci cand isi tradeaza natiunea, sa isi cunoasca drepturile, sa nu se mai lase dezbinat si manipulat, sa isi organizeze propria structura civica, nu dupa modelele sindicale mafiotizate sau ale miilor de asociatii, ligi, organizatii, ONG-uri, partide si partidulete care nu fac decat sa dezbine diferitele categorii sociale si profesionale, , sa isi intoxice apartenentii, sa transforme colectivitatile in grupuri de interese mici, egoiste, de ginta si clan. Care trebuie sa militeze unitar, ca societate organizata, ca o adevarata “armata” civila inzestrata cu instrumentele necesare manifestarii drept cea mai importanta putere in stat, covarsitoare ca numar si decizie colectiva, strans unita in jurul propriilor reprezentanti valorosi, in jurul simbolurilor nationale, in jurul celor mai curati romani, celor mai iubitori confrati de neam si tara, prin suflet si gandire, acestia fiind dintotdeauna sursa istorica de martiri, de eroi, de luptatori adevarati pentru
    popor si nu pentru sine, sursa inepuizabila de modele si simboluri umane in jurul carora suntem asteptati sa ne unim, sa reinviem ca natiune.
    Cine ne impiedica? Acesti mici nemernici de genul unui “Sorin”? Atat de slabi sa fim?…”

    Romeo Tarhon,
    MISCAREA ROMANIA ALTFEL

    http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

  2. Momente de gandire! says:

     Nu judeca pe nimeni
    până nu ai umblat cel puţin o milă în Încălţămintea lui. 
     Spre cer avem totdeauna libertate absolută;
    spre pământ totdeauna suntem în condiţii. 
     O singură mânie ne este îngăduită:
    să ne mâniem pe mânie. 

  3. Mihaela C. says:

    Cand am aflat prima oara ca V-ati exprimat dorinta sa candidati la functia de Presedinte m-am bucurat fiinca D-stra nu aveti o clientela politica care s-o rasplatiti cu functii foarte bine platite si contracte paguboase cu statul. In calitate de Presedinte puteati sa initiati referendum-uri in probleme care ne intereseaza ca de pilda daca Romania sa fie regat si nu republica etc. Poate ca nu reuseati sa deveniti presedinte de prima data dar, compatriotii nostri cunoscindu-Va mai bine, datorita elegantei care o manifestati, a doua oara sansele Dvs. ar fi fost foarte mari. Sunt dezamagit ca V-ati retras din cursa electorala. Si anul acesta nu am nici-un motiv sa merg la vot cu toate ca sunt pe deplin constient ca cei care vor fi cumparati cu 1 kg. de faina si 1 kg. de zahar imi vor “baga din nou pe gat” un presedinte nesuferit.

  4. Bajan Liviu says:

    Referitor la cuvintul rabdare,mi se pare semnificativa si plina de tilc discutia dintre un lord si fiul sau: – Fiule daca vei avea rabdare , vei putea sa realizezi orice iti vei prpoune. – Chiar orice? – Da orice. – As putea cara apa cu ciurul? – da daca ai rabdare sa inghete.E bine sa invatam sa avem rabdare.

  5. N.N. says:

    Alteta Voastra Regala,

    Sa fie intr-un ceas bun! Speram ca acest blog sa ajunga cat mai repede la 2 milioane de vizitatori unici!

    Cu profund respect,
    N.N.

  6. Daniela L. says:

    “Care e cel mai bun sistem de guvernare? Acela care ne învaţă să ne cârmuim pe noi înşine.”

    (Goethe)

  7. Daniela L. says:

    Alteta,

    Am tot sperat ca o sa va razganditi,
    Acum am inteles scopul pe care il primiti
    Ca nimic nu-i intamplator ni se tot spune
    Asta e de stiut de la sine…
    Intelegerea o vom primi in final
    Cand sensul ni se apropie de IDEAL
    Poate ca va reamintiti si mai simtiti
    Ca undeva, candva, la un sfarsit de martie
    Va scriam cuvinte care se vor fi vrut fapte:
    INTELEPCIUNE, INTEGRITATE, INTRANSIGENTA
    Acestea sunt sinonime cu EXCELENTA
    Prezenta dumneavoastra m-a inspirat si m-a determinat
    Sa va intaresc increderea, sa va raman aproape
    Ca idealul nu-i tocmai atat de departe!
    Chiar daca acum ne-ati trantit pe banca de rezerva,
    Ne-ati amanat curajul si am pierdut din verva,
    Ne intariti rabdarea, ne provocati catre dreptate
    Suntem satui de vorbe, acum noi vrem fapte
    Si faptele vorbesc mereu, chiar acum va spun
    Ca eu aici infaptuiesc un lucru bun,
    Un gand pe care acum eu mi-l asum
    O marturie a sustinerii prin poezie
    Asa cum in mesajul meu din aprilie
    Va reaminteam cuvintele din temelie:
    INSPIRATIE, INCREDERE, IDENTITATE
    Acestea ne indreapta spre adevar si spre dreptate
    Acestea ne calauzesc, ne apara si ne insufletesc
    Acum va puteti imagina de ce va pretuiesc?

  8. Sunteti pe calea cea buna.Jertfa dvs a inceput sa prinda roade.Viitorul este al dvs,va apartine.Nu lasati stacheta jos,sunteti un om de o inestimabila valoare pentru Romania si trebuie sa aveti incredere in fortele dvs.Adunati valori in curtea si ograda dvs si samanta semanata va da roade.Voi reveni cat de curand,in timpul liber,caci articolele dvs sunt extrem de interesante sdi am ce invata.In mine poti avea incredere caci am ce invata.

  9. Thompson Diana says:

    Buna ziua Alteta
    Ne pare foarte rau ca nu mai candidati, inteleg situatia dar va rog nu renuntati poate cei 88% din alegatori se vor trezii la realitate si vor realiza cum ar trebui condusa aceasta tara.
    Eu cred totusi ca sondajele nu sunt atat de bune dar nu sunt un analist, insa 3 persoane din 5, care stiu cu siguranta au votat pentru PDL si inclusiv Domnul Basescu, vroiau sa voteze cu Dumneavostra.
    Va doresc o zii cat mai buna si va rog nu renuntati.
    Cu respect
    Diana Thompson

  10. Maria S.(Timisoara) says:

    ALTETA,
    VA ROG, SA TRANSMITETI FIECARUI MEMBRU AL FAMILIEI REGALE, GANDURILE BUNE, SENTIMENTELE SI RESPECTUL PE CARE LE AVEM PENTRU DOMNIILE LOR (MA STRADUI SA EVIT LINGUSELILE SI CUVINTELE COMPROMISE DE “LAUDACI”), ATAT EU CAT SI FAMILIA MEA.
    IN SFARSIT AM GASIT MODALITATEA DE A COMUNICA CU DOMNIA-VOASTRA SI CU CEI CARE VA SUSTIN.
    AM FOST DEZAMAGITA CAND AM AFLAT CA ATI RENUNTAT LA LUPTA SI NU VETI CANDIDA LA ALEGERILE DIN NOIEMBRIE 2009.
    VIATA M-A INVATAT CA LUPTA TREBUIE DUSA PANA LA CAPAT INDIFERENT DE CONSECINTE, SI DE ACEEA, IN LIPSA UNEI EXPLICATII, MI-E GREU SA ACCEPT CA ATI RENUNTAT, CEL PUTIN PENTRU MOMENT (ASA SPER), LA CONFRUNTAREA CU FORTELE TRECUTULUI.
    CU STIMA, MARIA S. (TIMISOARA)
    PENTRU SENTIMENTE, PENTRU MOMENT NU AM GASIT UN CALIFICATIV. M-AM GANDIT LA POZITIVE, DAR PARCA NU SUNA BINE.
    VA DORESC TOATE CELE BUNE, ATAT DOMNIEI VOASTRE, CELOR CARE VA INCONJOARA, DAR SI NECAJITULUI POPOR ROMAN (MA REFER LA CEI CU ADEVARAT NECAJITI SI FARA SPERANTA SI NU LA STITI DOMNIA-VOASTRA PREABINE CINE).

  11. daniela says:

    Felicitari sincere Alteta!
    La cat mai multe milioane (nu neaparat de euro), pentru ca oamneii sunt mai pretiosi decat orice. Multa sanatate si izbanda in tot ce faceti. Salut cu drag initiativele dumneavoastra si evenimentele la care participati. Sa stiti ca puterea exemplului este nelimitata!
    Cu pretuire,

  12. "...,un milion de vizite pe blog"... says:

    ” Ceea Ce Merita Sa Fie Facut, Merita Sa Fie Bine Facut “.
    (Nicolas Poussin)

  13. Va doresc mult curaj in continuare.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52951095
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate