Viata satului si Cafeneaua Dalles

Astazi, 9 august, la ora 11.35, a avut loc emisiunea “Viata satului”, transmisa de TVR1. In cadrul emisiunii s-a transmis un interviu in care am vorbit despre situatia de astazi a agriculturii si a satului românesc.

Ultima mea aparitie la TVR, in calitate de candidat la alegerile prezidentiale, a avut loc pe 8 mai 2009, adica exact acum trei luni.

Asadar, emisiunea de azi poate fi considerata o “exceptie”.

irrigation2_qh1m

IMG_0151

In aceasta dupa-amiaza, la ora 18, are loc lansarea volumului meu biografic la Cafeneaua Dalles din Bucuresti. Din nou, Principesa Margareta si Carmen Tanase, vor fi alaturi de autorii cartii si de mine. Vor participa Principesa Elena si sotul ei, Alexander Nixon.

Astept pe toti cei care doresc sa ne stea alaturi, in dupa-amiaza aceasta de duminica, la Cafeneaua Dalles.

Acestea sunt imaginile de aseara, de la lansarea cartii la “Diverta” de la “Mall Plaza”:

DSC_0004

DSC_0019

DSC_0021

DSC_0036

DSC_0030

DSC_0025

13 comentarii

  1. Volumul biografic 'Principele Radu', lansat la Librăria Diverta says:

    Bucureşti, 8 aug /Agerpres/ – Volumul biografic ‘Principele Radu’, semnat de Corina Murafa şi Vladimir Creţulescu, a fost lansat, sâmbătă, la Librăria Diverta din Plaza România, în prezenţa principelui Radu, a principesei Margareta, precum şi a principesei Elena şi a soţului său, Alexander Nixon.

    Lansarea a fost moderată de actriţa Carmen Tănase, cea care a fost colegă de facultate şi de scenă cu principele Radu şi care a ţinut să le precizeze cititorilor că lectura cărţii îi va pune faţă în faţă cu ‘destinul fabulos’ al acestuia.

    ‘Această cartea este ceva foarte special şi sunt foarte mândră de ea. În primul rând, pentru că scrie în ea despre un om deosebit, este soţul meu şi este destinul meu, şi apoi pentru că a fost scrisă de doi tineri’, a spus principesa Margareta, mărturisind că, citind cartea, a aflat lucruri foarte interesante despre soţul său, pe care nu le ştia.

    Ea a povestit despre întâlnirea cu principele Radu, dar şi despre cea a acestuia cu tatăl principesei, regele Mihai.

    ‘Sunt mândru că ţineţi în mână o carte ieftină, e un lucru rar. (…) Sunt mândru că în România, în sfârşit, un personaj public are o biografie în librării şi că el nu oferă votanţilor săi mici şi bere, ci cărţi. E un pas mare înainte’, a declarat principele Radu.

    Alături de reprezentanţii Familiei Regale, la lansarea de la Diverta a fost prezent şi unul dintre autorii cărţii, Vladimir Creţulescu, care s-a declarat bucuros de faptul că principele Radu a decis să-şi deschidă inima în faţa sa, deşi poate că nu i-a fost uşor.

    Volumul, care cuprinde 160 de pagini şi ilustraţii color, urmăreşte traiectoria vieţii principelui, de la copilăria lui Radu Duda, traumele şi bucuriile unei adolescenţe trăite în comunism, la viaţa de actor şi radicala cotitură existenţială – intrarea în Familia Regală.

    Principele Radu candidează ca independent la alegerile prezidenţiale din toamnă.

    Volumul biografic ‘Principele Radu’ va fi lansat duminică şi la Cafeneaua Dalles din Capitală.AGERPRES/(Mirela Niţescu)

  2. Un ranit din timpul Revolutie, pentru dl Tiberiu Moiescu. says:

    .
    Cu respect, dar prezenta dvs. pe blogul acesta, ne-a dat sperante,
    in sensul, ca am putea sa ne organizam si sa sustinem candidatura
    Principelui Radu, MAI EFICIENT IN TERITORIU;
    noi toti care ne-am recunoscut in randurile dvs.
    Suntem multi aceea, DAR TACUTI, si numai impreuna putem
    sa ne recapatam tot ceea ce ati anuntat in mesajul dvs.!
    Ce se intampla?
    Speram ca sunteti BINE!

  3. Adriana says:

    Cand mi-e sufletul greu, ma intorc la cartile preferate. Am regasit azi un text care cred ca se potriveste timpurilor si gindurilor.
    Petru Cretia – Norii:
    <>

  4. Adriana says:

    (completare mesaj anterior)
    “Ca unor pasari de ograda le-a placut sa ne reteze bietele aripi, sa nu zburam cumva pste ostrete in vreo curte fermecata. Si-atunci ne-am miniat si ne-am inchis in noi, ca intr-o temnita, gindindu-ne, cu ochi plecati, cu ochi inchisi, vara ginduri de iarna, iarna ginduri de vara, sau ginduri de tot felul, facindu-ne ca ne gindim la cer si doar la el, cum se cuvine unor osinditi. Cind, obositi de-a nu fi inteles prea mult, ni se facea din calea-afara de urit, scriam posomoriti in colb cu o nuia subtire, visind la altceva. Si ne-am uitat glasul. Chiar si acum, cind scriem, din semne nu se infiripa glasul nostru. Iar chipul din oglinzi ne pare doar o amintire stearsa si indiferenta, ireparabil maculata de ceva nu doar din altii si din timp sau intimplari. Ne vine sa vorbim prea mult, ne vine sa tacem prea mult, si trepte nu mai cresc, in sus, sub pasul nostru. Ceva s-a intimplat cu noi. Ceva de buna seama grav, si nu numai cu noi. Dar, iata, tot mai zgiriem pe stincile prea tari, posaci si indaradnici, efigia fara de seaman, alba, a sperantei.”

  5. doru dancu says:

    Sunt medic stomatolog, in Piatra Neamt. Va urmaresc< Alteta, de citeva luni, m-ati convins, in iarna va voii vota. Ma bucur ca un intelectual ca Valerian Stan va sustine si el, pentru mine e un “argument” in plus. Sa va ajute Dumnezeu!

  6. Esmyana Martisor says:

    Satul,viata satului reprezinta radacinile,reprezinta identitatea,reprezinta traditia,reprezinta simbolurile,reprezinta integritatea,reprezinta sufletul.Depinde de fiecare ocrotirea,pastrarea si valorificarea in mod responsabil a tot ceea ce inseamna sat.Viata satului ocroteste copilaria,viata satului ocroteste iubirea si ajutorul intre oameni,viata satului ocroteste viata si speranta omenirii de a trai frumos si adevarat.

  7. Horia Cremene says:

    în sondajul internauţilor de pe realitatea.net Radu Duda e la egalitate cu Băsescu şi Antonescu, urmează Geoană, Kelemen şi Nati Meir, din totalul de 4376 voturi la ora asta:
    .
    Sondajul „Dă-le note candidaţilor pentru Cotroceni”:
    .
    1. MIRCEA GEOANĂ | 3
    2. CRIN ANTONESCU | 5
    3. TRAIAN BĂSESCU | 5
    4. KELEMEN HUNOR | 3
    5. NATI MEIR | 1
    6. RADU DUDA | 5
    Total voturi: 4376
    .
    http://www.realitatea.net/campanie-realitatea-net–vreau-sa-ajung-la-cotroceni-da-le-note-candidatilor-la-presedintie_581777.html#poll_757
    .
    Asta în condiţiile în care Radu Duda e complet boicotat si ignorat de media centrală!

  8. Alegeri Prezidentiale 2009. says:

    .
    Pana la alegerile Prezidentiale 2009,
    au mai ramas 111 zile !
    .
    http://www.alegeri.tv/alegeri-prezidentiale-2009

  9. Flavius Moldovan says:

    Salut prezenta dumneavoastra la TVR, dupa aproximativ trei luni in care v-am simtit lipsa la televiziune sunt increzator in angajamentele demene pe care le-ati luat fata de natiunea romana in interviul de la emisiunea “Viata Satului”
    Va Multumesc pentru faptul ca incurajati tinerii sa participe la scrutinul din iarna, si pot spune ca sunteti singurul care faceti aceasta in fiecare interviu!
    Eu, un elev de liceu va voi vota asemeni colegilor mei.

  10. Donatii online says:

    Faceti donatii online pentru candidatura Principelui Radu al României:

    http://www.princeradu.ro/donatii-online

  11. J.J. Rousseau spunea: says:

    .
    “În politică, ca şi în morală, a nu face binele înseamnă
    a face răul, şi fiecare cetăţean inutil poate fi considerat
    un ins dăunator”.

  12. dana ursuleanu says:

    am avut privilegiul si onoarea de a fi acolo,la lansare si apoi sa port o scuta conversatie cu ALTETA VOASTRA REGALA! am fost coplesita de inalta tinuta morala,de modestia si nobletea de care dati dovada in fiecare clipa! si am citit cartea dintr-o suflare!
    Minunata evocare a faptelor si intamplarilor, a evenimentelor unui destin fabulos! un om sensibil, un artist,un vizionar,dar si un patriot desavarsit! o carte pe care ,asa cum bine spunea d-na Carmen Tanase, odata inceputa nu o mai poti lasa din mana!
    Felicitari autorilor atat de tineri si atat de talentati!
    pot spune acum,cu mana pe imima, ca sunt contemporana cu unul din cei mai ilustrii romani de care sunt foarte mandra!
    CU deosebita consideratie si respect,

    Daniela Ursuleanu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52973277
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate