Alex din Timisoara

Alteta Voastra,

Va multumesc ca mi-ati raspuns. Stiu ca e greu sa raspundeti tuturor, dar dumneavoastra v-ati asumat riscul. Sacrificiul- tuturor ne place cuvantul, dar putini suntem capabili de el.

Este grozav ca duceti o campanie bazata pe bun simt si este foarte bine ca incercati sa vizitati toata tara. Totodata, trebuie sa duceti o campanie puternica. In ultimul timp lumea a inceput sa incurce aceste doua notiuni, dar trebuie sa fiti fara mila. Asta nu inseamna sa nu fiti calculat si viclean. Nu e doar reputatatia dumnavoastra in joc, nu sunt doar destinele romanilor de azi, ci si a romanilor de maine, a generatiilor ce vor urma. Acum cateva luni, am citit intr-un articol dintr-un ziar sportiv depsre un roman care era antrenor cu copiii la clubul Villareal. Acesta fusese jucator de divizia A, la Targoviste. Pacalit de impresari, a plecat in Spania la munca, unde a fost pacalit din nou. A ajuns sa lucreze la cazane, si-a ars mainile, dar in cele din urma si-a stabilizat situatia si printr-un prieten care il stia a ajuns antrenor. Din pacate, nu am mai gasit ziarul, dar cred ca multi care l-au citit priveau cu fascinatie. Eu nu am putut privi cu fascinatie prin ce chinuri a trecut un om, in ciuda deznodamantului.

Cred ca puteti castiga 40% din voturi in primul tur si sa deveniti un Tommy Douglas de Romania, cea mai iubita personalitate politica si asta pentru multi ani.

Totodata, sper ca adevaratele personalitati ale Romaniei, in fata acestei situatii delicate in care se alfa tara noastra, vor iesi in fata, vor cere oamenilor sa mearga la vot (sa fie o prezenta de peste 90%) si sa voteze pentru inceputul sfaristului FSN-ului.

Stiu ca aveti un staff competent de campanie, dar vreau sa va zic sa faceti o analiza serioasa pt urmatoarele zone: Cluj, Constanta, Dolj, Gorj si judetele din Moldova. Majoritatea partidelor politice au o putere foarte mare in aceste zone si ar fi buna o concurenta serioasa si acolo.

P.S.: Nu trebuie sa ma luati in serios (doar am 19 ani chiar daca am dovezi pentru fiecare cuvant), aveti un staff puternic si cred ca sunt si ei constienti de acestea.

20 iunie 2009

3 comentarii

  1. A. says:

    Draga Alex,
    buna dimineata!

    Multumim pentru prezenta fidela pe blog si pentru *picatura ta* de informatie!
    Poate ca exact aceasta lipsea, ca sa umple *paharul* VICTORIEI!

    Cine poate sti ?!

    DAVID A FOST ASA DE TANAR CAND A INVINS PE GOLIAT!…

    Varsta nu este o scuza, cat timp spiritul este TREAZ!

    VETI VEDEA CA: V A F I B I N E L A A L E G E R I !

  2. M. says:

    Pentru Alex,

    “Material” teoretic, pentru aprofundare!

    “Marriott’s got 1,500 hotels in our system now, and by the year 2000, we’ll reach 2,000…There are probably ten million rooms in the world. Marriott has just two percent!

    That’s a lot of opportunity.

    WE JUST HAVE TO BE SMART AND AGGRESSIVE ENOUGH TO MAKE IT HAPPEN.

    AND I THINK WE ARE.”

    (J.W.MARRIOTT, J.W. – INTERVIEW: aug. ’97; din vol. ‘THE SPIRIT TO SERVE, MARRIOT’S WAY’

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52961962
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate