Povestea, in imagini, a ultimelor doua zile

IMG_0384.JPG

IMG_0386.JPG

IMG_0391.JPG

IMG_0395.JPG

IMG_0403.JPG

IMG_0412.JPG

IMG_0436.JPG

IMG_0420.JPG

IMG_0421.JPG

IMG_0446.JPG

IMG_0444.JPG

IMG_0452.JPG

IMG_0453.JPG

IMG_0454.JPG

IMG_0471.JPG

IMG_0473.JPG

IMG_0476.JPG

IMG_0477.JPG

IMG_0481.JPG

IMG_0485.JPG

IMG_0487.JPG

IMG_0493.JPG

IMG_0498.JPG

IMG_0499.JPG

IMG_0506.JPG

IMG_0521.JPG

IMG_0517.JPG

21 comentarii

  1. Popescu Gabriel says:

    Alteta Voastra,
    Va scriu fiind sub impresia ultimelor declaratii ale presedintelui actual, Traian Basescu. Impresia lasata de intreaga echipa de politicieni(presedinte, prim ministru, guvern, etc) este aceea a unora care, pusi in fata unor probleme, nu au solutii si, mai grav, vor sa insele. Lipsa de competenta mi se pare evidenta. De exemplu, de persoana presedintelui (ministru al transporturilor, primar general al capitalei, presedintele Romaniei) nu se poate atasa nici un proiect realizat. Tot timpul nu a fost lasat sa faca ceva, “cineva obscur” s-a opus! Explicatii si iar explicatii.
    In sedinta de guvern de astazi, dupa jignirile cu care ne-am obisnuit (la adresa unor clase sociale) si a glumitelor marca Basescu, presedintele lanseaza fumigena, recesiune-incapacitate de plata a salariilor, urmata de cererea expresa de a se plati sporurile militarilor(paradoxal!). Pentru mine este un semnal clar ca exista foarte multe nemultumiri in randul armatei (la varf!!!), de care presedindele are cunostinta si se teme.
    Ma astept ca in perioada urmatoare, in locul unor proiecte concrete (in agricultura, industrie, infrastructura, etc) sa apara pe scena publica tot soiul de intoxicari si tentative de manipulare ale opiniei publice, precum psihoza crizei, “procesele coruptilor”, PSD si PNL care nu-l lasa sa “salveze” tara. Mai ales ca in toti acesti ani a avut timp sa-si consolideze singurul lucru care l-a interesat: controlul asupra serviciilor de informatii(sau securitate, daca doriti!)si asupra mijloacelor de comunicare in masa (in special tv). Romania si societatea romaneasca nu sunt inca un organism sanatos ( din contra) capabil sa se apere, institutional si mental, de astfel de confiscari ale noilor “stapani”. In Marea Britanie sau Germania o asfel de prestatie prezidentiala ar fi fost aspru sanctionata de electorat.
    Va scriu aceste lucruri ingrozit de faptul ca dupa 20 de ani se recurge la aceleasi metode( aduceti-va aminte de mineriade, conflictul de la Tg Mures, izgonirea Regelui, nenumarate alegeri manipulate, campanii mediatice de intoxicare) si de perspectiva că istoria se repetă.
    Este necesar, asadar, sa se coalizeze o masa critica de oameni care sa doreasca cu adevarat schimbarea(am mai avut schimbare in 1996 dar cu ce folos?) si să nu mai permită umilirea.
    Alteta, permiteti-mi sa va sugerez sa aveti reactii publice cat mai vizibile si virulente la toate aceste derapaje si incalcari ale regulilor democratiei sanatoase!
    Cu respect si incredere, Gabriel Popescu.

  2. Corina, Râmnicu Vâlcea says:

    Buna seara, Alteta!

    Va multumim frumos pentru aceasta dupa-amiaza petrecuta la Ramnicu-Valcea. Ne-am simtit extraordinar. I-am trimis deja domnului Ghina niste fotografii. Prin sosirea dumneavoastra in orasul meu natal ati reusit sa imi indepliniti o mare dorinta.

    Mult spor in toate si fie ca Romania sa redevina frumoasa!

    Cu respect,
    Corina Bedreaga
    Ramnicu-Valcea

  3. Mihai Morariu says:

    Doriti ca Romania sa se intoarca la Monarhie? Raspundeti pe http://www.tashy.ro/asteptam-sa-vina-monarhia/ [da massul mai departe te rog]

  4. M. si amicii says:

    TIME tine evidenta vorbelor de pomina pe mari personalitati: Top10 Berlusconi-isme, Top10 Ahmadinejad-isme, etc.

    N-ar fi o idee rea de a “cinsti” intr-un viitor clip electoral pe marinarul dezbinarii nationale cu un Top 10 Base-isme. Aveti de unde alege, toate umplandu-ne de rusinea a ceea ce am votat in 2004; ar fi trebuit sa avem 5 ani de indemnuri la concordie,civilizatie si emancipare, ne-am ales cu 5 ani de dezbinare, antiliberalism si smecherire la drumu’ mare…

    Cu tot respectul, M. si amicii predominant optimisti.

  5. Alexandru Calin says:

    Principe vreau sa va vad mai mult pe la televizor… mai mult prin tara… va vreau la cotroceni…

  6. Silvia Barna says:

    VREAU SA FITI ALES PRESEDINTE… CRED IN VALOAREA CARACTERULUI A BUNULUI SIMT… SI NU CRED CA ATI FACE DE RUSINE FAMILIA REGALA DIN CARE FACETI PARTE … NU CA ASTEPT MIRACOLE DE LA UN PRESEDINTE… CA STAPAN ESTE DUMNEZEU…DAR CRED CA AVETI ALTA VALOARE SI NU VA VETI BATE JOC DE POPORUL ASTA CUM AU FACUT CEI CARE SAU PERINDAT DIN ’90 INCOACE… DUMNEZEU SA FIE CU DUMNEAVOSTRA

  7. Manu says:

    Chiar daca e cam tarziu, nu pot sa nu-ti spun “La multi ani!”… si chiar daca nu sunt o “monarhista” cred ca esti un om de toata isprava!

  8. ioana cosmina b. says:

    SUNT MANDRA CA IN GENEALOGIA FAMILIEI MELE A EXISTAT UN MEMBRU CARE A LUCRAT LA CURTEA REGALA IN URMA CU MULTI ANI. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!

  9. Rodica Lutter says:

    LA MULTI ANI, multa sanatate si bucurie.Sper ca primiti urari si cu intarziere.

  10. Dia Stoica says:

    Fie ca anul acesta să vă aducă în dar şi titulatura de Preşedinte al României!!!

  11. Ana Maria Vlad says:

    Apreciez sansa ca Romania sa aiba un presedinte reprezentativ.
    De noi depinde! Dvs. ati facut primul pas.

  12. Lorena, Bacau says:

    Buna.ziua. Am 28 ani, sunt din Comanesti, Bacau si sunt profesoara de engleza-franceza. Ati fost in Comanesti, cand s-a facut inaugurarea Liceului. Va respect foarte mult pentru ceea ce sunteti si cine sunteti. Mi-as dori sa putem vorbi, sa ne vedem. Sunteti o persoana demna de toata stima si tot respectul. Fiti binecuvantat si D-zeu sa va tina sub aripile Lui ocrotitoare.

  13. Cititi blogul Roxanei Iordache says:

    Cititi, va rog, comentariu Roxanei Iordache postat astazi, 14 iunie 2009.

    http://roxanaiordache.wordpress.com/

  14. Polirom says:

    Polirom la Bookfest

    SÎMBĂTĂ, 20 IUNIE

    ora 12.00: Principele Radu în dialog cu Nicolae Drăguşin, Altfel

    Prezintă: Alteţa Sa Regală Principele Radu al României, Nicolae Drăguşin, Andrei Brezianu, Adrian Şerban

    Locaţie: în spaţiul de lansări al Tîrgului – Agora, Pavilionul 16 (C16)

    http://www.polirom.ro/stiri-si-evenimente/stiri-si-lansari/polirom-la-bookfest-.html

    http://www.polirom.ro/catalog/topuri-vanzari/

  15. stela.B says:

    Va asteptam ca PRESEDINTE mult succes

  16. daniela says:

    Alteta,

    Regret pentru intarziere, dar vreau sa transmit sincera apreciere si felicitari Majestatilor Sale – Regele Mihai si Regina Ana, pentru ca pe 10 Iunie au implinit 61 de ani de la casatorie!!! Sa fie mult binecuvantati in continuare, insotiti de sanatate, bucuria visurilor implinite, dragostea familiei, iubirea oamenilor si multa liniste si Pace de la Dumnezeu! Sunt impresionata de modestia lor, de bunatatea, dragostea si sacrificiul lor. Raman sub impresia fermecatoare a unor Oameni atat de valorosi, pe care ii pretuiesc mult…

    Felicitari si Dumneavaostra pentru prezenta si prestatia de la “Realitatea TV”. Continuati sa credeti si sa luptati pentru aceasta tara. Am primit multe semne de bine, dupa acea emisiune. Va suntem alaturi!

    Frumos si parcursul ultimei saptamani, printre oameni, ascultandu-i si intrand pe terenul lor. Sa fiti invingator la alegeri, ca la table mai vedem noi… 🙂 (Adevarul ca la cum arata “casa” Dumneavoastra de la table… nu era prea bine. Domnul cu care jucati deja avea cateva “porti in casa” si nu e de mirare ca a si castigat partida, dar asa cum a spus si dansul – castigati alte partide, mult mai importante.)

    Alteta, va doresc noi puteri pentru aceasta saptamana si luptam impreuna. De partea noastra este Dumnezeu. Stiti cum a spus Luther: “Eu si Dumnezeu, formam majoritatea!” parafrazand – Noi si Dumnezeu, formam majoritatea!!!

    Cu pretuire,

    daniela

  17. Anonimus says:

    Romania are nevoie stringenta de sustinatori fideli si maturi “caracterului D-lui Duda”.
    Criticand acerb, fara a intelege in totalitate realitatea, scadem, involuntar, din eficienta actiunii noastre, comune!
    Autosugestia, telepatia, este domeniul de viitor care va facilita comunicatia interumana!

  18. J.A. says:

    Domnului George Cornel Comsa-Director campanie electorala

    Stimate domnule Comsa,
    O intelepciune-avertisment a celebrului pictor, din nefericire de atatea ori confirmata, spune ca somnul ratiunii naste monstri.
    Astazi dupamasa la Realitatea TV un primar pedist spunea profund convins ca presedintele netuturor romanilor nu are adversar pe masura, singurul adversar va apare doar in 2014 si va fi Constitutia-care in forma actuala nu va permite un al treilea mandat !Va dati seama ce monstruozitate de gandire a introdus si cultiva intr-o insemnata parte a populatiei “cel mai iubit dintre basesti” ?!
    Multi credem ca ar fi bine sa-l rugati pe candidatul Radu al Romaniei sa spuna electoratului ca aceste manifestari, seminte incoltite de autoritarism/dictatura, il obliga sa ceara doar 5 ani de presedintie, suficienti pentru a pune bine pe roate o Romanie Altfel !

    Cu multa stima,
    J.A.

  19. Anonimus says:

    Aveti dreptate, DLE!

    NU sa gandit, din dorinta de supravietuire biologica si pentru ca reprezentantii… nu au reprezentat: UN SIMBOL!
    ACUM TREBUIE SA NE TREZIM, din hibernare!
    SA ACTIVAM “NEURONII” nostri, “proprii”; MOSTENITI DE LA STRAMOSII; treji!
    A venit vremea sa cautam CALITATEA, in toate aspectele VIETII NOASTRE!
    SALTUL acesta da RAFINAMENTUL perceptiei!

  20. Anca-Maria B. says:

    Monseigneur,

    imi pare extrem de rau pentru timpul trecut fara prea multe… sau aproape deloc, semne de viata, insa intervin uneori evenimente absolut acaparatoare…

    Dar… am fost mereu cu gandul si cu inima langa Altetea Voastra Regala…

    Monseigneur, va rog sa acceptati cele mai alese urari pentru ziua de nastere a Altetei Voastre Regale…! Sa fie multi si tandri si istorici ani…!!!

    Cu multa emotie, indraznesc sa-mi exprim regretul pentru cruda disparitie a Altetei Sale Regale, Printul Pedro Luiz d’Orleans-Bragance…! Este o inestimabila pierdere. Atat pentru familie cat si pentru lumea intreaga…

    Va multumesc pentru tot.

    Cu deosebita consideratie,
    Anca-Maria.

  21. Cornel Comsa says:

    Stimate Domnule J.A.

    Va multumesc pentru vigilenta dumneavoastra si pentru propunerea interesanta pe care o faceti. Romania Altfel in viziunea noastra nu se face prin fragmentare, cenzura si limite..se face prin viziune, continuitate si libertati puse in slujba tarii. PDListi extaziati o sa mai auzim si pana in decembrie, am auzit si pesedisti, si penelisti, dar va aduc aminte ca in ultimii 20 de ani nici un presedinte nu a dus doua mandate consecutive, nici un partid nu a pastrat puterea mai mult de un mandat! Cazul 1990-1992 trebuie tratat particular.
    Omenirea a cautat mereu modelul “cetatii ideale”, iar Romania le-a experimentat pe toate in existenta ei. De la prosperitate la decadere, de la monarhie la dictatura comunista republicana.
    In 2009, noiembrie, vrem un lucru destul de simplu – sa incepem sa respectam legea fundamentala a acestei tari si sa readucem calitatea si demnitatea in prestatia publica interna si prestatia statala externa. Nu cred ca e greu. Va doresc sa ne fiti aproape si sa ne bucuram in decembrie ca nu a fost nevoie sa propunem doar un mandat de cinci ani..pentru ca atunci unul dintre noi va intreba la Realitatea TV – dar de unde prevederea aceasta cu doua mandate??

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52943584
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate