Realitatea TV

Asta-seara, la ora 21.50, am fost invitatul dlui Adrian Ursu, la emisiunea “Ora de foc” a Realitatii TV. Alaturi de el au stat jurnalistul Luca Niculescu si profesorul Adrian Cioroianu.

realitatea-12iun09

Mesajele pe care mi le-ati trimis dupa emisiune sunt cel mai frumos cadou pe care il puteam primi. Admir extraordinara calitate a gândurilor si atitudinilor dumneavoastra si nu am nici o indoiala ca România este pregatita sa aiba o altfel de Institutie a Presedintelui României.

In masura in care imi va fi posibil, voi publica in cursul zilei de astazi transcriptul emisiunii.

Puteti viziona inregistrarea emisiunii la adresa electronica:

http://www.realitatea.net/emisiuni/ora-de-foc_25417_81227.html

53 comentarii

  1. Tio says:

    Profesorul(!?), liberalul(!?), ex-ministrul Cioroianu despre cum ar trebui sa fie un sef de stat: sa intinda max 3 degete catre cei “stimabili” si max unul la prostime….

    Se si uita la ei sau nu? ..isi tine respriatia?
    Declaratia lui despre tigani in desert nu a fost o scapare.

    Astia sint profesorii, liberalii si ministrii nostrii?

    Sper din toata inima ca nu e si idealul dvs si ca nu va safatuiti/insotiti de astfel de oameni.

  2. deac ana says:

    stimate domnule Marcu,

    Ma bucur ca au luat atitudine si altii,dar trebuie sa va informez ca daca intrati pe blogurile principelui (pe toate) o sa vedeti atata mizerie scrisa la adresa domniei sale, incat ma intrebam de multe ori ,cat de mult poate sa iubeasca tara asta daca se expune la astfel de comentarii.Cum de nu vedeti ca o face dezinteresat(“saltul” de la Alteta la Domnule presedinte nu este o promovare),Domnia-Sa ar putea sa se plimbe prin toata lumea linistit si fara griji daca nu l-ar durea sufletul pentru poporul asta batjocorit de toti.
    Sutem multi care simtim la fel cu dvs. Alteta dar nu avem putere.Eu cred ca Dumnezeu iubeste Romania daca a gasit UN OM care sa se jertfeasca pentru ea.

  3. debora says:

    Pentru Gica din Iasi.

    As dori sa va informormez ca exista Formulare pentru sustinerea candidaturii principelui.Daca doriti va dau adresa mea de mail sa-mi scrieti si va trimit si dvs,anade@deac.ws
    cu stima,debora

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52920427
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate