Catalin din Pitesti

Stimate domnule Radu Duda,

Inca de la inscrierea dumneavoastra in cursa pentru Presedintia Romaniei, un imbold interior m-a indemnat sa va contactez.

Nu am fost implicat politic in nici un fel dar acum sunt, in sfarsit, convins ca am pentru ce si pentru cine sa ma prezint la votul din noiembrie.

Valori ca incredere, dreptate, cinste si corectitudine, sunt valori pe care dumneavoastra le promovati si de care sunt si eu sincer atasat.

Va consider singurul care poate fi cu adevarat un factor de echilibru si stabilitate (care niciodata nu va fi posibil pentru un presedinte care e ales cu sprijinul politic rezultat prin sustinerea unui partid) si o prezenta demna – la nivelul cel mai ridicat cerut pentru reprezentarea tarii noastre pe plan international.

Am auzit zilele trecute un copil (adolescent) care spunea ce asteapta ei de la parinti si de la oamenii maturi, astfel incat sa realizeze ceva in viata pe calea pe care sa si-o gaseasca singuri:  Incredere, intelegere, sprijin.

Mi se pare ca aceste cuvinte simbolizeaza de fapt ceva simplu care e uitat, in „nebunia” vietii de astazi, de multi dintre oamenii maturi : omenia si bunul simt.

Increderea intr-un om ca dumneavoastra ma determina sa-mi doresc sa fac mai mult decat sa ma prezint la vot si sa va votez.

Nu vreau sa mai stau deoparte, pentru ca oamenii buni, corecti si cinstiti (de cele mai multe ori scarbiti, iertati-mi expresia, de modul in care s-a facut politica pana acum)  trebuie sa ajunga sa influenteze in bine soarta noastra, a romanilor.

Doresc sa-mi dedic puterea de munca si educatia unui demers care sa insemne cu adevarat ceva, care sa conteze – numai astfel poti spune ca ai realizat ceva in viata.

Va transmit alaturat CV-ul meu pentru a va face o imagine despre activitatea mea de pana acum si va rog sa-mi spuneti cum pot sa ma implic si sa ajut, cu cunostintele mele si pregatirea mea profesionala, pentru promovarea valorilor adevarate.

In speranta ca din ce in ce mai multi ca mine vor pasi inainte prin implicare si competenta, sa-si aduca contributia la propasirea (si nu prabusirea) Romaniei, ma adresez dumneavoastra,

Cu deosebita stima,

Catalin

Pitesti, Romania

10 iunie 2009

3 comentarii

  1. V.M. says:

    Ferice de dvs. dle Catalin sa aveti o astfel de oportunitate;
    de a “sluji” la un singur stapan!

    Ganditiva ce perspectiva ideala aveti!

    Cred ca una din bucuriile vietii este aceea de a nu trebui sa faci compromisuri pentru a inainta in viata, in toate domeniile. Sa auzim de bine!

  2. alex 23 says:

    Foarte pertinent tot ce scrie mai sus si foarte logic.

  3. chirita adrian says:

    Stimate domnule Radu Duda, sunt bucuros sa ca in sfarsit va candida la Presedintia Romaniei un om pt care onoarea, demnitatea si dragostea de tara sunt mai presus de orice altceva. va multumim ca ati ales sa candidati. precizati pe site-ul dumneavoatra cum putem sprijini candidatura dumneavoastra. va multumesc

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52919652
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate