Astazi dupa-amiaza, la Pitesti

Astazi am petrecut toata dupa-amiaza la Pitesti. In judetul Arges am fost prezent de multe ori in ultimii sase ani, mai ales la Curtea de Arges si la Pitesti, dar si la Câmpulung Muscel, la Topoloveni si in câteva comune rurale.

1150.jpg

Invitat de elevii Colegiului National Ion C. Bratianu, am revenit astazi la Pitesti pentru a lua parte la Concursul National de Oratorie, gazduit in holul mare al Bibliotecii Judetene. Am fost prezent la festivitatea de premiere, programata pentru ora 17.30. Am oferit câstigatorului Marelui Premiu al concursului national un dar din partea Familiei Regale.

Inainte de concurs, am vizitat municipiul Pitesti si, fara nici o organizare prealabila, am stat de vorba cu oamenii, in cel mai simplu mod cu putinta, pe strada, intr-o intâlnire informala. Incepând cu ora 15.30, am mers pe strada pietonala si in alte locuri din centrul orasului. Am vizitat, la ora 18.30, noul Mall. M-am intâlnit si acolo cu o multime de oameni si am stat de vorba cu câtiva dintre ei.

1151.jpg

362.jpg

448.jpg

In ultimele zile, fara sa bag de seama, situl www.princeradu.ro/ a atins cifra de 900.000 de vizitatori unici. Este o victorie a noastra, a tuturor celor care credem in România Altfel. In curând, prin prezenta dumneavoastra constanta, situl va ajunge la cifra de un milion.

Va urez tuturor un sfârsit de saptamâna placut! Am citit cu incredere si interes ultimele dumneavoastra mesaje si comentarii.  Mâine va voi anunta aparitia unei carti noi, pe care am scris-o in ultimii trei ani.

16 comentarii

  1. 15 Mai Argeş: Principele Radu se va întâlni cu cetăţenii din Piteşti

    Piteşti, 15 mai /Agerpres/ – Principele Radu, candidat la Preşedinţia României, se va întâlni sâmbătă cu cetăţenii din Piteşti în centrul oraşului, în cadrul unei reuniuni sub genericul ‘Piteştiul vorbeşte, Principele Radu ascultă’.

    Evenimentul, programat pentru ora 11,00, face parte din seria întâlnirilor informale pe care principele Radu le propune cetăţenilor din oraşele pe care le vizitează în acest an.

    ‘Principele Radu consideră aceste reuniuni ca fiind esenţiale pentru a afla preocupările, speranţele şi aşteptările românilor într-un an dificil. Aceste întruniri se desfăşoară în locuri publice, neconvenţionale, încurajând participarea tuturor celor care doresc să discute cu Principele Radu’, se arată într-un comunicat transmis vineri de Biroul de presă al Casei Regale.

    Tot sâmbătă, cu începere de la ora 9,30, principele Radu va deschide lucrările etapei naţionale a Concursului de Oratorie Interact, în Aula Magna a Universităţii ‘Constantin Brâncoveanu’ din Piteşti. Elevi cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din oraşe precum Timişoara, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Cluj-Napoca sau Vaslui, vor susţine discursuri pe tema ‘Viitorul începe azi!’, în faţa unui juriu profesionist.

    ‘Principele Radu susţine cu convingere aceasta iniţiativă, care încurajează tinerii să se manifeste în viaţa publică şi să-şi asume responsabilitatea opiniilor lor, cu atât mai mult cu cât organizatorii sunt, ei înşişi, elevi de liceu. Prezenţa la eveniment face parte din seria acţiunilor prin care principele Radu stimulează participarea tinerilor la viaţa publică, dezvoltarea responsabilităţii civice şi a spiritului de iniţiativă în rândul acestora’, se arată în comunicatul de presă. AGERPRES/ (George Onea)

  2. Petru Clej says:

    Dacă duminică ar avea loc alegeri prezidențiale pentru ce candidat ați vota?

    Votați în sondajul revistei ACUM

    http://www.romanialibera.com/voxpopuli/voxpopuli.php?n=536

  3. In pagina internet a revistei “CADRAN POLITIC” gasiti, in coltul din dreapta jos, un sondaj despre alegerile prezidentiale din 2009.

    Va rugam, votati!

    http://www.cadranpolitic.ro/

  4. ROMEO TARHON says:

    Sursa: REALITATEA.NET
    Votează, comentează sau trimite mai departe.

    Pe aceeasi tema:
    Proiect de preşedinte – Principele RADU DUDA

    Comentariile cititorilor

    20. Paul
    Joi, 14 Mai 2009 23:38
    Doresc Principelui Radu mult succes la alegerile prezidentiale din toamna. Este o alegere buna pentru Romania. Eu voi vota cu alteta sa Principele Radu. Sper ca, ne va reprezenta in tara si pe plan international cu mult profesionalism si demnitate. Va doresc mult succes si sa fiti presedintele nostru adica, a tuturor Romanilor din tara si din diaspora.
    Raspunsuri:
    20.1. Iasi
    Vineri, 15 Mai 2009 21:23
    Nu stim acum cat succes va avea. A fost, intentionat ,marginalizat in Romania. Prea putini il cunosc. Succes in campanie.
    | Raspunde la comentariu

    17. Marius Z
    Miercuri, 13 Mai 2009 10:17
    Aceasta candidatura reprezinta sansa de a incepe constructia acestei tari (lucru pe care trebuia sa-l facem acum 20 de ani). E aproape momentul in care acest neam se va ridica din genunchi si va privi spre viitorul ce ni se cuvine cu adevarat. Cred ca Radu Duda nu va reprezenta raspunsul la toate asteptarile noastre dar reprezinta un prim pas in directia buna.
    | Raspunde la comentariu
    16. dana
    Miercuri, 13 Mai 2009 10:14
    A fii actor poate deveni un atuu in interpretarea rolului de presedinte,intarit de bagajul cultural mai ales in relatiile externe,iar independenta politica un factor important in gestionarea raporturilor partide-presedinte dar in acelasi timp,un handicap,caci sustinerea din partea unui partid intareste pozitia interna .
    | Raspunde la comentariu

    15. Magda
    Marti, 12 Mai 2009 23:14
    Aveti votul meu si mai multi cunoscuti. Multi se refera la partid in spate,NOI NE GINDIM LA ROMANIA si ne are pe noi in spate. Trebuie unul din afara clicii.Basescu a fost bun dar acum trebuie Duda.
    | Raspunde la comentariu

    11. George
    Duminica, 10 Mai 2009 00:53
    e spaima mare la cotroceni inseamna, daca pana si in “neinsemnatul” radu, lipsit de sanse, cum sustin multi, se da cu atata inversunare… cata mizerie si cata tendentiozitate adunate in 2 minute jumate…
    | Raspunde la comentariu
    10. eudfg
    Sambata, 09 Mai 2009 22:00
    si urez succes si il sustin pe PRINCIPELE RADU

  5. Din Sibiu, doresc sa va transmit sustinerea mea si sprijinul meu in campania Dumneavoastra, daca va veti avea nevoie,si totodata si increderea ca pasul pe ca v-ati hotarit sa il faceti va fii de bun augur pentru o shimbare in bine in Tara noastra.

    Cu respect

    Adrian S.

  6. Giulia says:

    …mi se strange inima cand ma gandesc prin ce “furci caudine” veti fi nevoit sa treceti domnia voastra si al nostru vis frumos !!!
    Marea majoritate cunoastem cat de priceputi sunt “actualii” la fabricat “adevaruri”….si sincer, imi este dureros de teama ca vor imbraca in haina urata a calomniei Casa Regala si pe domnia voastra, cel pe care ni-l dorim in fruntea tarii !!
    Sa fiti binecuvantat in tot ceea ce faceti si sa nu uitati ca pe actualul presedinte al Americii l-au ales cei multi !
    …iar NOI, suntem CEI MULTI ( !!! ) …nu precupetiti nimic pentru a “cobori” la noi, acest lucru va va inalta …

  7. Corina says:

    Va doresc un sfarsit de saptamana placut si plin de soare.

  8. D.M. says:

    Alteta pentru mine reprezentati un lider si desi nu erati prezent in viata publica asa des eu unu sincer am nevoie sa va aud! Am nevoie de speranta, de bunatate si realism…AVETI VOTUL MEU!
    DM

  9. Ioan Coros says:

    SUNT UN ADMIRATOR DE FOARTE MULT TIMP AL DISTINSEI FAMILII REGALE. BUNICII MI-AU POVESTIT MULT DESPRE VERTICALITATEA MAJESTATII SALE. VA DORESC MULT SUCCES SA AJUNGETI PRESEDINTE

  10. alex 23 says:

    http://www.times.ro/national/principele-radu-duda-este-in-general-foarte-sincer

    intrati pe linkul acesta sa vedeti cum isi bat joc de singurul om normal din politica romaneasca…imi este rusine ca traiesc in Romania,sa treaca gripa si via Espagna…daca nici in toamna nu iese cine vreau eu..pa pa cu tot cu familie…

  11. Liliana says:

    Pentru Alex 23:
    Nu-ti mai fa inima rea, de astea ai sa tot vezi pana la alegeri, padure fara uscaturi nu exista. Importanta e sustinerea noastra si rezultatul final.

  12. stela B, says:

    aveti votul meu mult succes

  13. Vindecătorul (blog Răsvan Cristian) says:

    Am tot încercat să mă conving să vă susţin şi să vă votez. Însă, cum, Doamne iartă-mă, să nu mă apuce leşinul cînd citesc o filă de jurnal zilnic de clasa a-II-a, aşa cum este expozeul dvs. despre vizita de la Piteşti. Vă redau un citat:

    “Incepând cu ora 15.30, am mers pe strada pietonala si in alte locuri din centrul orasului.”

    Nimeni nu mai scrie aşa ceva în România, Prinţe! Onestitatea nu înseamnă apă plată. Neamul ăsta trebuie îmbătat, nu adormit! Dacă vă scrie cineva blogul, daţi-l afară cît mai e timp şi, odată cu el, mai cenzuraţi laudele anturajului.

    Cu respect şi jale, Vindecătoru

  14. Postul despre vizita la Pitesti ilustreaza exact ce s-a intâmplat acolo. Oamenii asteapta, printre altele, sa afle ce fac. Simplu.

    Sunt multe alte postari pe blog care va pot satisface apetitul intelectual, politic, economic, sociologic, cultural sau militar.

    Nu ofensati pe cei care-mi scriu, numindu-i “anturaj”. Sunt 70.000 de oameni pe luna, de toate vârstele, de toate profesiile, din toate partile tarii si ei citesc paginile mele in completa libertate. Nu le selecteaza nimeni mesajele. Pur si simplu asa sunt cei care citesc paginile acestui blog, oameni cu bun simt si plini de speranta si incredere. Pe cei mai multi dintre ei nu i-am intâlnit niciodata.

    In privinta convingerii de a ma vota, nu disperati. Mai aveti inca sapte luni.

    Radu al României

  15. Letitia Pop says:

    Daca doriti sa fiti voluntari, sa colaborati, sa sponsorizati sau doar sa sustineti campania electorala a Altetei Sale Regale Principele Radu, va rog sa trimiteti un e-mail cu detalii si date de contact la adresa letitia.pop@palatulelisabeta.ro , sa sunati sau sa trimiteti sms la numarul de telefon 0743 793 757. Va multumim tuturor !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52911515
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate