Hello!

Nu stiu daca ar trebui sa-mi incep mesajul printr-un salut atat de copilaresc precum ‘Hello!’, dar ceva imi spune ca asa e cel mai bine.

Hello. As vrea sa va multumesc pentru prezenta,dar mai ales pentru discursul pe care l-ati avut cu ocazia vizitei la Colegiul National ‘Dr. Ioan Mesota’ din Brasov. Sunt eleva in clasa a 10-a la acest colegiu si am fost prezenta in umila noastra sala de sport in momentul acelui discurs. Cuvintele dumneavoastra au fost superbe, emotionante. Pana in acel moment am mai auzit o singura persoana vorbind in maniera pe care ati facut-o dumneavoastra despre adolescenti si anume doamna noastra profesoara de muzica, o femeie absolut deosebita – Enache Viorica. Nu am sa uit niciodata cat de frumos ati vorbit despre noi si cu cata caldura. Eu, personal, m-am simtit atat de speciala, ca si cand as fi fost… nu stiu exact ce, ceva suprem.

A fost un moment special si va multumesc din nou.

Cu multa stima,
Tina 🙂

13 comentarii

  1. alex 23 says:

    Alteta faceti ceva..plimbati-va prin tara sa va cunoasca lumea ca aveti 10%…mie k prostimea o sa il voteze pe crin si o sa isi ia teapa iarasi…k asa sunt romanii

  2. Dorina Enache says:

    Alteta, intradevar va rog si eu sa faceti ceva ,veniti sa va cunoasca lumea sa capatati increderea acestui popor de oameni umili si atit de usor de condus, (drept dovada cit de departe au ajuns cei care au stiut cum sa smechereasca ) dar nu asta ne CARACTERIZEAZA, va rog uitativa la acest superb potential care este generatia tinara (rominii cistiga primul loc in Europa la ocuparea unui loc de munca ,ma refer la cei cu studii superioare). Va rog sa nu ii lasati sa fie jefuiti si ei asa cum am fost noi,deoarece pamintul acesta si tinerii vor duce Romania pe culmi inalte. Alteta sunteti singura lor speranta nu va lasati intimidat sinteti ROMAN, deci va implor AJUTATII. Cu deosebit respect va doresc putere, sanatate si SUCCES.Dorina Enache.

  3. Dorina Enache says:

    Cu respect ,va multumesc!

  4. Va multumesc pentru mesaje si pentru buna intentie. Voi calatori in fiecare saptamâna, asa cum am facut-o si pâna acum. Mâine voi fi la Lupeni si Petrila, apoi poimâine intr-un sat de lânga Râmnicu-Vâlcea si la Curtea de Arges.

    Saptamâna viitoare voi vizita alte orase din tara. Va voi tine, desigur, la curent. Urmariti, va rog, blogul. Astfel vom ramâne in legatura.

    Cu bine,
    Radu al României

  5. V.M. says:

    Hello!

    1. “Nu exista prostime, exista numai oameni neinformati!”

    EXISTA compatrioti, dragi noua, care nu s-au bucurat de INSTITUTII informate 20 de ani!

    EXISTAM noi, care nevotand 20 de ani, nu am influentat cu nimic procesul de invatare a democratiei, a valorilor ei teoretice, cel putin! AM participat numai la stabilirea procentajului “inofensiv” a participarii la vot… la un indicator statistic!

    MERITAM PREZENTUL!

    AVEM NOROCUL istoric cu ARP DUDA!

    DOMNIILE LORne-au amintit ca avem chipul si asemanarea TATALUI NOSTRU si ca suntem speciali, deosebiti si asta, nu prin
    bani ci prin sufletul care ne bate in piept si in “constiinta de neam!” transmisa din generatie in generatie prin intermediul:
    – bisericii crestine
    -“carturimii romanesti”, care, dese ori a platit scump acest risc.
    MERITA UM MONUMENT DE ADUCERE AMINTE!
    – artistilor nostri, folclorici sau moderni umanisti.
    VA multumesc pentru spatiu…
    V.M.

  6. Letitia Pop says:

    Daca doriti sa fiti voluntari, sa colaborati, sa sponsorizati sau doar sa sustineti campania electorala a Altetei Sale Regale Principele Radu, va rog sa trimiteti un e-mail cu detalii si date de contact la adresa letitia.pop@palatulelisabeta.ro , sa sunati sau sa trimiteti sms la numarul de telefon 0743 793 757. Va multumim tuturor !

  7. Viorel Radu says:

    Alteta,

    V-am scris pe acest blog imediat dupa lansarea candidaturii dumneavoastra pentru Presedentia Romaniei. De atunci nu m-am mai oprit din a citi aproape toate mesajele ce va sunt scrise de atat de multi prieteni. Am recitit primul meu mesaj astazi si nu m-am mai recunoscut in cele ce scrisesem. Mi s-a parut scris intr-o nota cu totul pesimista (desi la acel moment am crezut exact contrariul). Astazi imi dau seama ca intr-o anumita masura m-am schimbat in ultimele cateva saptamani. Sunt mult mai optimist in privinta Romaniei si a romanilor. De unde acest schimb de perceptie? De la toate mesajele incredibile pe care le-am citit pe blogul dumneavoastra. Exista un potential, o buna vointa, o frumusete a oamenilor, a romanilor in care nu mai credeam. De aceea va multumesc din tot sufletul pentru efervescenta pe care ati provocat-o in societatea romaneasca. Sunt de acord cu celelalte persoane care v-au scris aici, atunci cand spun ca ar trebui sa fiti prezent cat mai mult in satele si orasele tarii pentru ca aceasta efervescenta sa cuprinda pe toti cetatenii care simt ca Romania poate si trebuie sa fie salvata.

    Va reinnoiesc urarile mele de sanatate si mult succes,

    Cu adanc respect,

    Viorel Radu,

    Republica Dominicana

  8. codru says:

    am onoarea sa ma fi nascut exact la 100 de ani de la depunerea juramantului de catre refele Carol I la Bucuresti. Ador familia Regala si Castelul de la Savarsin, unde in urma cu 5 ani – de ziua mea – adica pe 10 mai, am petrecut 3 zile pe care n-am sa le uit niciodata!

    Aveti tot respectul din partea mea si doresc sa va ajute D-zeu in tot ce v-ati propus!!!

    si
    nu in ultimul rand:
    TRAIASCA REGELE!

  9. Flaviu Comanescu says:

    Hello back.

    Incepand cam direct, va intreb:
    Daca as dori sa particip la campania dumneavoastra cum ar trebui sa procedez?

    Va multumesc pentru un eventual raspuns si va doresc

    Succes!

  10. Esmyana Martisor says:

    Domnule sau Doamna Alex23,

    Va rog sa nu mai folositi acest cuvant discriminatoriu si anume citez”Prostime”.Nu exista prostime si nici prosti,exista doar OAMENI care sunt altfel,reflectati va rog cele afirmate.Nimeni nu trebuie marginalizat indeosebi prin acest cuvant numit prostie care ar trebui sters din vocabularul oricui,ar fi un prim pas in combaterea prejudecatilor de orice natura.Suntem doar OAMENI si suntem fiecare ALTFEL si nimic mai mult.Comentariul meu este doar o critica si doar una constructiva si pasnica.

  11. Stoica Rodica says:

    Cu ocazia zilei de 10 MAI,zi sfanta pentru romanii de pretutindeni,transmit CASEI REGALE ROMANE,sincere felicitari pentru realizarile istorice pentru Romania.Omagiu pios, MS Regele CAROL 1,MS Regele FERDINANT.Urari de sanatate MS Regele MIHAI al Romaniei si indeplinirea dorintelor ,impreuna cu ASR Principe RADU si ASR printesa Margareta. Eterna amintire,pentru MS Regina MAMA ELENA! Fredonez:”Un vultur veni din munte si ne-a zis ,romani eroi,stiu un print viteaz si tanar ce-ar veni cu drag la voi.” si : “Zece Mai va fi de-apururi,sfanta zi,caci ea ne-dat,Domn puternic tarii noastre,libertate si Regat! “

  12. In pagina internet a revistei “CADRAN POLITIC” gasiti, in coltul din dreapta jos, un sondaj despre alegerile prezidentiale din 2009.

    Va rugam, votati!

    http://www.cadranpolitic.ro/

  13. Sibelux says:

    Aletete, ma bucur sa am onoarea de a va srie unele din parerile si trairile mele care m-au convins ca exista si o alta conceptie despre lumea in care traim.

    Cu ceva timp in urma prin 2000 am fost prima data plecat din tara in Germania si am ramas placut uimit cum acolo excluzand trecutul din perioada lui Hitler, Nemtii au stiut sa isi conserve, renoveze si sa restaureze domeniile domnesti, la noi exista multe castele cetati care ar putea sa dea un aer artistic Romaniei si tot o data sa sporeasca turismul pe meleagurile noastre, nimeni nu isi pune aceasta problema pentru a infrumuseta Romania – aceasta pe partea artistica a Romaniei

    Dupa cativa ani am calatorit in Anglia unde am ramas uimit de acelasi lucru dar in acelasi timp si de educatia englezilor (nu ca studii) ci in special ca respect, civilizatie si mandrie pentru tara lor.

    Acestea sunt doar niste obsevatii de calator care nu a circulat in aceste tari sub o organizare care ar fi presupus un scenariu regizat pentru ca vizitatorul sa fie incantat.

    Pana in acest moment nici unul dintre politicieni de la ’89 pana in prezent nu au realizat…

    Imi pun speranta in primul rand in Dumnezeu ca El sa va Binecuvinteze cu intelepciune, rabdare si putere de munca ca prin Dumneavoastra Altete, Romania sa prospere si sa ajunga una dintre cele mai prospere, frumoase si respectate tarii ale lumii.

    Dumnezeu sa va Binecuvinteze si sa castigati alegerile, Voi fi mandru ca tara mea este condusa de Dumneavoastra

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52919611
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate