Directorul executiv al campaniei electorale a lui Barack Obama

Astazi si duminica, Principesa Margareta si cu mine am invitat la Bucuresti pe doamna Betsy Myers, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai Presedintelui Barack Obama in timpul celor doi ani de campanie electorala.

prince-radu-betsy-myers.jpg

Doamna Myers a fost director executiv al Campaniei electorale si unul dintre cei mai importanti lideri ai echipei lui Barack Obama, care i-a inclus pe David Axelrod, David Plouffe sau Steve Hildebrand.

Fost director la Centrul Universitatii Harvard pentru Leadership Public, Betsy Myers este o personalitate publica a carei acuitate si al carei profesionalism au ajutat-o sa conduca pe Barack Obama catre victorie. Ea este o voce cu experienta in leadership, in constructia de organizatii si in rolul femeii in politica.

betsy-myers-principesa-margareta.jpg

Doamna Myers are experienta a doua decenii de leadership public, fiind in acesti ani alaturi de lideri precum Bill Clinton si Barack Obama. A fost consilier senior pentru Bill Clinton, director executiv al Campaniei lui Barack Obama si presedinta organizatiei “Women for Obama”. Ea este parte a unei generatii noi de femei lider al caror crez fundamental este ca stiinta de a carmui este cuprinsa intre arta de a face fata conflictelor si a ghida si facilita schimbarea.

betsy-myers-barack-obama.jpg

Suntem bucurosi sa fim gazdele doamnei Myers, la Palatul Elisabeta. Speram ca scurta sa trecere prin Bucuresti sa fie o ocazie de a vorbi despre viitorul Statelor Unite ale Americii, de a impartasi ideile sale despre leadeship-ul inspirat si despre carmuirea lumii in secolul al XXI-lea.

Suntem mandri sa avem printre noi, la un timp atat de scurt de la victoria celui de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, pe unul dintre cei mai apropiati si mai de incredere colaboratori ai sai. Credem ca acceptarea doamnei Myers de a ne vizita capitala si tara este un semn de incredere in Romania si de incurajare pentru viitor.

Va invit sa priviti in aceasta seara, la ora 18.30, editia speciala de la televiziunea nationala, TVR1, dedicata subiectului leadership-ului inspirat, viitorului Statelor Unite si viitorului Romaniei, avand ca invitati pe dna Myers si pe mine.

barack-obama-71.jpg

Mi-as dori foarte mult sa aflu parerile dumneavoastra despre cele discutate diseara si, mai ales, despre importanta acestor dialoguri pentru societatea romaneasca, pentru increderea si stima romanilor fata de ei insisi.

27 comentarii

  1. Alexandra says:

    Sunt studenta in USA si in cazul in care veti candida voi merge in Washington DC sa va votez.
    Mult succes!

  2. cristian says:

    Am terminat facultatile de filozofie si jurnalism in Bucuresti. As dori sa ma implic cat mai mult in campania pentru excelenta Voastra. Locuiesc in Bucuresti.

    va rog sa mi comunicati daca aveti nevoie de mine

    cu respect

    Cristian bulai

  3. Aurelian says:

    Dezamagirea mea fata de clasa politica din Romania si fata de liderii actuali ma face sa sper ca veti candida si castiga alegerile. Clasa politica din Romania este compromisa prin declaratii si aliante de ne imaginat ceea ce ma face sa sper ca Romanii pot constientiza ca avem nevoie de un conducator inteligent si un bun diplomat pentru a putea sa ne reprezinte, iar din acest punct de vedere cred ca puteti produce schimbarea. Romania are nevoie de lideri responsabili

  4. Cornelia Fugulin says:

    Pornind de la semnificatia cuvantului “alteta”, sunt sigura ca veti fi “la inaltime”.Va doresc din toata inima succes deplin si sa dea Domnul ca poporul acesta sa se destepte si sa schimbam imnul national!

  5. Oana enache says:

    Sa fie Dumnezeu cu Dumneavoastra si cu noi cu romanii si sa izbanditi!

  6. Mirabela says:

    Era si timpul sa candidati. Mult succes
    Este timpul sa aducem Romania pe drumul cel bun.
    Sper din tot sufletul ca toti tineri din tara asta sa va sustina.

  7. alina says:

    alina,Pina acuma nu am votat pentru ca am considerat ca atunci voi merge la vot cind voi avea pe cine vota,acum am
    multumesc

  8. ***/*** says:

    ….sunt un monarhist convins !…primul si ultimul meu vot in favoarea unui candidat la presedintia romaniei a fost in favoarea regretatului I.Ratiu…..
    Imi pare foarte rau Alteta, nu va voi vota !…si acest lucru nu pt. ca n-ati reprezenta o alternativa, ci pentru simplu motiv ca incercati a ocupa o functie-ntr-un stat republican pe care l-au infiintat tancurile bolsevice.

  9. titus banc says:

    sincer sa fiu am citit stirea privind candidatura din presa , cred ca asta ar fi una din singurele solutii sa iesim din bezna asta in care ne invirtim de zeci de ani . Calatoresc mult in Europa , de fiecare data cind ma intorc acasa ma doare sufletul cind vad Romania asta care din pacate nu e a noastra , a romanilor , e a lor …. Vorbim la nesfirsit de asta si totusi nu se intimpla nimic , dar stiu sigur ca ne vrem tara noastra inapoi …. Alteta , daca in suflet ai Romania noastra , atunci in Bistrita ai mii de prieteni , si ne gasesti pe toti aici http://www.erinspub.ro ……ajuta-ne sa ne luam tara inapoi sa traim mandri de ea
    Succes
    titus

  10. Romeo Tarhon says:

    Excelent…EXCELENTA!
    Felicitari ALTETA VOASTRA, pentru curajul de a intra in aceasta lupta inegala in carte va expuneti riscului unor rani adanci in impecabila Dumneavoastra moralitate si in nestirbita demnitate a Casei Regale. Am speranta ca, impreuna cu multi romani buni, drept si cu sufletul curat, veti izbuti sa dati un nou curs istoriei si reinsanatosirii morale a acestei natiiuni tradate de atatea ori.
    Sunt un modest jurnalist, un neinsemnat biolog specialist,un simplu cetatean dar un roman important care isi doreste sa va fie alaturi, cu sufletul si fapta, in lupta care va asteapta. Ca voluntar, asa cum ma ofer dezinteresat, as fi onorat si fericit sa fac parte din mica mare(!) oaste alaturi de care veti lupta si patimi, punandu-ma la dispozitia Dumneavoastra, oricnd si oricat, cu experienta, maturitatea, entuziasmul, cuvantul bine scris si rostit, cu autoturismul personal si cu orice marunta contributie prin care as putea sa va fiu de folos spre bucuria mea.
    Va multumesc,
    Romeo Tarhon
    monarom2000@yahoo.com
    Cell: 07451238576
    FIX/FAX: 0212205086

  11. amvirdan says:

    Am pronosticat aceasta candidatura de acum cateva zile ! Prezenta dumneavostra va fi un etalon al presedintelui pe care il doresc romanii. Nu aveti in spate un partid, s-ar putea sa faceti in Romania ceea ce a facut Sorin Oprescu in Capitala: sa reusitifara un partid in spate.
    Fata de dumneavostra, actualul presedinte isi va arata micime. Asta e important. Asa cum spunea Mircea Dinescu: “ar fi sinistru pentru Romania inca 5 ani cu actualul presedinte”. Sa fie intr-un ceas bun!

  12. Adriana says:

    Inca de acum cinci ani, le spuneam prietenilor mei ca singura persoana careia i-as da votul meu in campania pentru presedintie, ati fi Dumneavoastra, Alteta.
    Locuiesc in Resita.
    Daca aveti nevoie de ajutor in acest colt de tara, va stau la dispozitie.
    Succes!

  13. mirela says:

    Felicitari pentru curaj si mult succes…. va voi vota si cred ca multi va percep ca pe o raza de soare si se gandesc la dvs ca la o corabie salvatoare…

  14. Cristina says:

    Mult Succes! Ne dorim un presedinte lider, educat si nu unul jucator, dupa propriile reguli…

  15. Georgeta says:

    Sunt foarte bucuroasa ca iata in sfarsit s-a nascut si un adevarat conducator pentru aceasta tara.
    Sunt convinsa ca veti fi presedintele nostru si sunt mandra de dumneavoastra .
    Va doresc multa bafta!
    Sarbatori fericite dumneavoastra si tuturor romanilor.

  16. roxana says:

    Ma bucura gandul ca e posibil sa fim în sfârșit conduși de un intelectual care se va ține departe de mizeriile clasei politice actuale….sunt o monarhistă (monarhia fiind în viziunea mea modul ideal de guvernare singurul de altfel care poate garanta raportarea la adevaratele valori morale și la istorie). Recunosc ca vestea candidaturii m-a bucurat enorm dar pe de altă parte mi-am amintit ca în Romania , având bun-simț si educație nu reușesti decât sa fii înghițit de cei cărora le place sa facă circ…..ar fi multe de spus…
    eu însă mă limitez la a vă ura mult succes !

    Toate cele bune!

  17. Alina Bumbea says:

    FELICITARI ALTETA VOASTRA, Romania are nevoie de o schimbare…Sunteti un om elegant si cult. Va doresc din tot sufletul mult succes !
    Sunt din judetul Neamt,localitatea Targu Neamt.
    M-am bucurat foarte mult, cand am auzit ca o persoana atat de importanta vine pe meleagurile noastre-(Noiembrie 2006)
    Sunt studenta in anul I la a doua facultate si urmez cursurile unui master.
    As dori sa ma implic in campania dumneavoastra, Excelenta Voastra.
    Am experienta a 3 campanii (una alegeri locale si doua alegeri parlamentare).
    Va multumesc,
    Alina Bumbea
    0745.163.089

  18. marin says:

    Prin alegerea d.tra ca Presedinte al Romaniei, aceasta tara are sansa sa fie scoasa din miinile murdare in care a incaput de la revolutie incoace.Romania are sansa sa fie retrocedata Romanilor(atit cit a mai ramas din ea)
    Mult succes!

  19. Decebal says:

    Alteta Voastra Regala,

    Nu cred ca este bine sa candidati pentru postul de Presedinte al ROMANIEI deoarece postura de Alteta Regala nu este compatibila cu functia de Presedinte si chiar mai mult eu o consider ca o blasfemie la adresa lui DUMNEZEU.Este acelasi lucru cu al considera pe DUMNEZEU ca fiind Presedinte al Cerurilor si nu IMPARATUL Cerurilor.
    Va rog din tot Sufletul meu nu candidati pentru postul de Presedinte al ROMANIEI!Nu diluati esenta Regalitatii ROMANESTI!NIHIL SINE DEO!AMIN!

    Cu deosebita stima,
    Decebal

  20. George says:

    Felicitari, nici nu va imaginati cat ma bucur ca un om cu capacitatea dumneavoastra se implica in politica. E nevoie de ordine in tara asta, si e nevoie de un om integru si impartial care sa conduca tara, iar dumneavoastra sunteti acel om. In sfarsit romanii au sansa sa fie mandri cu conducatorul lor.

    Eu cu siguranta va voi vota si voi face tot ce-mi sta in putinta sa-i influentez si pe cei din jurul meu 🙂

    Va multumesc si va doresc mult succes.

  21. Nour Cipru says:

    Din cauza nenumaratelor probleme din tara m-am vazut nevoit sa incerc in afara granitelor ei. Nu pot spune ca sunt fericit…nicaieri nu este ca acasa. Daca veti candida, va voi sustine de departe ALTETA. Sunt satul de parveniti la Cotroceni, si de oameni care nu au nici o legatura cu politica. Am incredere in integritatea Casei Regale Romanesti. Dumnezeu sa va ajute…si sa ne ajute pe toti. Poate doar in acest fel, ne vom ocupa in sfarsit locul cuvenit in Europa si in lume.
    Cu profund respect.

    P.S. Voi avea grija ca toti romanii din Cipru sa voteze…(si nu sunt putini) va garantez.Aveti adresa mea de mail, in caz ca va fi nevoie de anumite detalii.

  22. andrei says:

    Ma numesc Andrei Aurel,am 36 de ani.

    Astazi am vazut pe toate canalele de media ca o sa va anuntati candidatura la presedintia Romaniei.

    Domnule Radu Duda,din 1990 pana astazi singura data cand am fost la vot a fost in 1996 cand am votat CDR-ul si pe Emil Constantinescu,crezand in ei cu ardoare( in final s-a dovedit a fi o dezamagire crunta)

    A doua oara in 20 de ani voi merge la vot pentru dumneavoasta si pentru tot ceea ce reprezentati.

    Eu,un tanar din Romania,va multumesc pt alegera de a candida la presedintia Romaniei.

    Sa ne ajute Dumnezeu

  23. Viorica says:

    M-am bucurat de decizia pe care a-ti luat-o,mai ales ca v-am admirat pentru discursul dumneavoastra,pentru modul elegant si distins in care v-ati prezentat in fata camerelor de luat vederi si consider ca santeti cea mai buna alternativa la alegerile prezidentiale.
    Mult succes!

  24. Florin Cosma says:

    Felicitari si mult succes, va sustin. Sunt student si m-as oferi sa sprijin prin orice mijloace posibile campania electorala a Altetei Voastre.

  25. Lucian says:

    In sfarsit, traiesc sa vad ca se implineste o dorinta a mea mai veche: un membru al Casei Regale de Romania, va candida la functia suprema in stat. Va felicit si va urez mult succes. Faceti prin asta ceea ce de mult asteptam, noi tinerii, sa se intample. Doresc de asemenea, sa va spun ca, aici in Transilvania, sunteti iubit. In masura in care timpul si resursele imi vor permite va voi ajuta in campanie. Nu ezitati sa ma contactati in cazul in care credeti ca veti avea nevoie de ajutorul meu. Dumnezeu sa va ajute!

  26. Alexandra L says:

    Sunt monarhista si imi doresc foarte mult reinstaurarea monarhiei in Romania, va voi vota in speranta ca veti face ceva in sensul asta, deoarece in actuala forma a conducerii acest lucru este foarte greu daca nu imposibil de realizat sper ca odata ce castigati alegerile sa deschideti un drum spre acest obiectiv… nu pentru ca nu v-as admira, stiu ca veti fi un presedinte capabil, se vede ca sunteti un om cu tinuta morala si multe calitati, dar pentru ca sunt convinsa ca doar monarhia reprezinta forma de guvernamant prin care Romania ar avea sansa sa devina o tara civilizata asa cum cu siguranta ar fi ajuns daca nu ar fi fost “decapitata” si bolsevizata. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  27. Ioan says:

    Alteta,
    Si eu ma aflu printre cei care se bucura de candidatura dvs. si sper sa reusiti. Mi/am expriat bucuria pe un blog alaturi de cativa oameni pe care ii stimez si de opinia lor tin cont. Imi permit fara a avea acceptul lor sa va las cateva din opiniille lor. imi doresc sincer ca aceasta alegere a dvs sa nu fie o capcana.
    ………………………………………………………………………………….
    “Ai mare dreptate, dragă Marius! Principele Radu este un om deosebit. Anul trecut a venit şi în şcoala noastră. Le-a vorbit tare frumos copiilor, adolescenţilor. A transmis un mesaj extraordinar, de încredere, speranţă, dorinţă de mai bine pentru acest popor. Cum să răzbească un om ca el în hăţişul de bădărănie şi şarlatanie din politica românească? Doar am văzut ce a făcut regele Simion al Bulgariei ca prim-ministru! Ar fi cu mult prea greu şi l-ar sfâşia şacalii.
    Ar fi păcat să se întâmple aşa.

    Cata drepatate ai:

    “2. Candidatura înseamnă o recunoaştere a sistemului actual şi a Republicii în forma în care ea există azi, implicit înseamnă renunţarea la orice pretenţie de revenire la monarhie pe viitor.

    3. Pentru că tîrăşte Casa Regală în scandaluri de presă şi în atacuri şi mizerii pe care Maiestatea Sa, Regele Mihai, nu cred le merită.”

    Cum s-ar putea face ca acest sfat sa ajunga si la urechile printului?

    Si Doamne, cata dreptate si aici:

    “Cel mai frumos vis ar fi fost revenirea Maiestăţii Sale în ţară în anii 90 şi trecerea, după modelul spaniol, către o monarhie constituţională.

    Cu un rege ca M.S. Mihai I nu cred că ne-ar fi fost ruşine în Europa”

    Numa de ar auzi cineva. Dar cine? Dar nici o sansa, …e prea tarziu, prea e infundata tara in becalisme, manelisme si multe alte …isme.

    Da, un securist probabil că s-ar gândi că împuşcă cel puţin doi iepuri: fură din voturile lui Crin Antonescu (care, fiind monarhist, nici nu prea are ce să reproşeze adversarului din Casa Regală), şi face praf şi monarhia, ultima şansă.”

    toate comentariile le gasiti pe, http://mariuscruceru.ro/2009/04/09/princepele-presedinte/#more-2022

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52961854
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate