Gala de caritate a Fundatiei Principesei Margareta

Astazi am participat, in cursul diminetii, la vernisajul expozitiei de marfuri organizat de ambasada Indiei si de grupuri de oameni de afaceri indieni, prezenti in Romania cu activitati comerciale. Evenimentul a avut loc in cladirea mare a Romexpo.

img_3349.jpg

Am cunoscut, in ultimii 5 ani, activitatea economica a Indiei si am incercat, mereu, sa incurajez cat mai mult posibil colaborarea dintre Romania si India pe plan economic.

img_3365.jpg

img_3325.jpg

Am primit vizita actorului Dan Puric, care si-a lansat, in ultimele luni, volumul „Cine suntem“. Domnul Puric, un artist cu formidabila popularitate, are un mare succes cu cartea sa, care a depasit deocamdata 40,000 de exemplare.

Seara, am participat impreuna cu Principesa la Gala organizata de Camera de Comert Romano-Britanica in favoarea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Evenimentul a avut loc la hotelul Intercontinental, cu ocazia implinirii a zece ani de la crearea Camerei. In cele doua capitale, Londra si Bucuresti, au avut loc seri aniversare, fiecare dintre ele colectand fonduri pentru cate o fundatie. Cea de la Bucuresti a avut ca beneficiar Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

In discursuri scurte, dar emotionante, presedintele Camerei, dl Brian Davis, dna Anne-Marie Martin, directorul executiv si dl Paul Beza, presedintele din primii 9 ani ai Camerei, au evocat drumul plin de semnificatie si importanta al acestei organizatii.

A vorbit Alteta Sa Regala despre cei 18 ani ai fundatiei sale in Romania. Apoi am luat cuvantul, pentru cateva minute, multumind celor care mi-au cerut sa acord inaltul patronaj Camerei de Comert Romano-Britanice, acum cativa ani.

La eveniment au participat companii si personalitati care au facut acte de caritate pentru fundatie, ca si personalitati din mediul politic, educational sau al societatii civile.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53428100
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate