Ora Regelui LXVI

Emisiunea Ora Regelui LXVI poate fi vizionată pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro//editie-ora-regelui-146005

Sâmbătă, 2 noiembrie 2013, de la ora 13, telespectatorii TVR 1 au aflat, în a șaizeci și șasea ediție a emisiunii Ora Regelui, impresiile ultimului sfert de secol, care a marcat atât ţara, cât şi Familia Regală, împărtăşite chiar de Principesa Moştenitoare Margareta a României şi de Principele Radu.

Regele Mihai văzut prin ochii Principesei, greutăţile şi mentalităţile pe care Familia Regală a trebuit să le depăşească în relaţia cu societatea, dar şi de ce Regele Mihai este suveranul de drept a două ţări au fost subiecte abordate de realizatorii emisiunii Ora Regelui, în această săptămână.

7 comentarii

  1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

    INCA ODATA, LA MULTI ANI MAJESTATII SALE REGELUI MIHAI !
    Deosebit respect si felicitari tuturor realizatorilor ciclului de emisiuni “Ora Regelui” !
    Prin emisiunea “Ora Regelui” se realizeaza o restituire a istoriei noastre care trebuie cunoscuta de toti romanii, istorie adevarata care reprezinta, si ea, identitatea noastra nationala.

  2. Cornelia Prisacaru &Familia says:

    Noi romanii care vrem sa traim cu demnitate romaneasca intr-o Romanie demna si verticala, invitam colegii, prietenii si invataceii nostri spre cunoaste o cale spre acest trai prin intermediul emisiunii ORA REGELUI.
    TRAIASCA CASA REGALA ROMANA! UNICA!
    NIMIC FARA DUMNEZEU!
    Conf. dr. Farm. Cornelia Prisacaru si familia

  3. Roxana Gabriela Mateescu says:

    ORA REGELUI ofera parghiile prin care poporul ( parte neinformat) poate lua realmente cunostinta de aspecte din Istoria Regalitatii , asa cum s-au derulat acestea de-a lungul anilor. Aseara am revazut la Antena3 in reluare emisiunea care prezinta viata FAMILIEI REGALE a Romaniei in perioada exilului. Cutremurator, nedrept! Mult prea lent dar sigur, romanii incep sa deschida ochii. Desigur , ma refer la cei inca neinformati care prin intermediul documentarelor iau contact cu evenimente veridice ; nu cele ticluite de istoriografia comunista. ORA REGELUI are rol fundamental in evolutia spirituala a romanilor si , sper eu , in orientarea catre noblete , echilibru si traditie! TRAIASCA MONARHIA ! TRAIASCA REGELE MIHAI ! NIHIL SINE DEO !

  4. Comentarii pe Facebook (I) says:

    Elena Butca cind romania va devenii monarhie?
    #
    Carmen Simion NIHIL SINE DEO!
    #
    Iuri Blioju Atunci cind romanii vor stie ce vor de la viata, atunci cind se vor maturiza politic.
    #
    Iliana Nedelcu TRÅIASCÅ ROMANIA , IRÅIASCÅ MONARHIA !!!
    #
    Iliana Nedelcu …CIND NE VOM TREZI !!! NOI INCÅ DORMIM DRAGÅ ELENA BUTCA !!!
    #
    Lavinia Ramniceanu sa ne traiesti MAJESTATE
    #
    Stoian Antonie Claudiu sa traiesti MAJESTATE !!!!
    #
    Gavril Claudia Minunati sant !!!
    #
    Mona Dica ❤
    #
    Dan Paraschiv Minunati sunt !!
    #
    Coculeana Dima SANATATE
    #
    Aurelia Damoc sa ai tina dumnezeu sanatosi
    #
    Mikela Ariana multumim pentru prezenta dumneavoastra in tara
    #
    Moise Emilia Daca mai aveti sentimente ptr aceasta tara si ptr populatia ei ,va rog incercati sa o salvati cat inca se mai poate….candidati unul dintre voi la presedintia tarii si eu sunt una care va v-a vota..va astept…numai bine!
    #
    Lilly Cucu
    #
    Mia Micicoi Suntem cîtiva doamnă dragă ,,a candit Printul Dudasi a trebuit să abandoneze din cauza mafiotilor care nu ar fii putut fura .
    #
    Maria Rahhal in acest moment , tara noastra , are mare nevoie de Majestatile voastre ! Sa ne traiti multi ani !
    #
    Sasu Viorica RESPECT, MAJESTATE.!
    #
    Sarion Johann Multumim , ca existati !
    #
    Maricica Pavel IN ACEST MOMRNT AVEM NEVOIE DE MAJESTATEA VOASTRA
    #
    Melania Kiss SA NE TRAITI MAJESTATILE VOASTRE!!!!
    #
    Adrian Adyi momrnt sau moment
    #
    Dragos Vaduva Ne-am saturat de astia care conduc tara asta de 24 de ani. Faceti ceva …
    #
    Mariana Musoiu Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
    #
    Noravi Nora Ce imagine pentru un inceput bun al zilei !
    #
    Stefan Anton DE CAT HOTIE MAI BINE MONARHIE.UITATIVA LA ACESTE PERSUANE SI UITATIVA SI LA CEI CE NE CONDUC!!))
    #
    Iuliana Dulgheru cred ca doar ei ne pot salva
    #
    Voinescu Ion sunt de acord ca numai Maiestatile Lor ne pot salva!
    #
    Ionela Si Mihai Constantinescu poate avem norocul sa ne ajute majestatile lor
    #
    Paula Popa Cu imaginea asta am fi meritat sa ne bem cafeaua
    #
    Silvia Saulean REGELE MIHAI IMPREUNA CU PRINCIPESA MARGARETA, VIITOAREA REGINA A ROMANIEI !
    #
    Carmen-maria Bucur Cinste si onoare !
    #
    Riciu Geta cu repect ne plecam in fata majestati sale
    #
    Dan Petreanu Vorbe, vorbe si iar vorbe, iar in rest nimic concret. Eu zic ca este momentul sa fim cu adevarat loiali crezului nostru sublim si sa ne alineem spre fructificarea maretului ideal, de a reda patriei valorile avute. Da dragi prieteni monarhisti, a sosit momemtul la care trebui sa spunem raspicat: Vrem pe Regele MIHAI! Tot acest circ in care traim nu ne onoreaza si nici o natiune nu ne vad cu ochi buni. Spuneti odata pentru totdeauna asa numitei clase a burgheziei ploretare, acel copil creat de Marx, derscendent al comunismului, un NU categoric. Da il vrem pe Rrge in toate atributiunile sale la conducerea tarii.
    #
    Saftica Breana daca toata lumea ar intelege asta ar fi tare bine, din din pacate avem si rebuturi in tara asta
    #
    Maria Otetea De acord intrutotul. Numai ca acest deziderat nu se realizeaza prin revolutie, sau referenduum. Se realizeaza prin diplomatie la varf, prin reconsiderarea constitutiei din 1923 care nu a fost anulata- insist pe aceasta realitate. Problema se poate rezolva in parlament prin reprezentantii nostri. Il vrem pe REGELE MIHAI pe tron. Vrem monarhie constitutionala. Dar cati suntem? Uitati-va ce intreprind ungurii. Cum isi permit sa faca scandal pe o tema falsa! Daca Romania ar fi avut un monarh in varf nu si-ar fi permis nimeni sa atinga suveranitatea tarii. Altfel am fi fost respectati de restul lumii…pana si actiunea tiganilor in europa ar fi fost vazuta in termeni si culori diferite. Cei care suntem pentru regaliate iubim tara asta si ne cunoastem mai bine istoria dar la nivel popular nu se stie nimic de dinastia regala; doar povestile nascocite si absurde au prins la popor prin manipularea continua pe televizor. Admirabila fotografie impune respect si onoare. Ma rog lui Dzeu sa dea sanatatate si nemurire regelui nostru. TRAIASCA REGELE! TRAIASCA MONARHIA!
    #
    Roxana M. Gabriela Emisiunea a fost deosebit de interesanta! ALTETELE VOASTRE REGALE SUNT MINUNATE !!!! TRAIASCA MONARHIA !
    #
    Liliana Sora Am urmărit cu multă plăcere și interes emisiunea Ora Regelui în care eleganța , distincția, rafinamentul sunt la ele acasă. Am să mă opresc , să punctez un singur aspect , din păcate real și care nu este benefic nouă majorității oamenilor. Din nefericire, pe mulți îi unește minciuna, unii îşi schimbă sentimentele, comportarea după cum le dictează interesul, și asta la toate nivelele: aceasta este ” elita ” politică, administrativă,.. cu putere de decizie , şi nu cea care , caracterizată prin înţelepciune, competenţă, pricepere, demnittate şi respect faţă de om, modestie, etc. nu iese în faţă şi lasă faptele să vorbeasă în locul ei. În viaţă, trebuie să ştim să pierdem, să suferim, să cîştigăm şi cel mai important şă învăţăm din toate. Există un timp pentru uitare, un timp pentru învăţare, un timp pentru trăire, un timp pentru iubire …şi pas cu pas le facem pe toate. Uniţi de idealurile nobile de viaţă , susţinute de profunda cunoaştere a Familie şi Casei Regale să milităm pentru ELITA adevărată, pentru Monarhie , spunând : Trăiască Regele !

  5. Magda Teodorescu says:

    Am urmarit interviul difuzat in cadrul emisiunii “Ora Regelui”, din 2 noiembrie 2013, interviu cu Altetele lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. Pot sa spun ca prin tot ce s-a afirmat in acest interviu, Casa Regala arata inca o data devotamentul fata de tara, drumul neabatut pentru a sprijini tara, apropierea fata de oamenii ei. Da, de asemenea conducatori avem nevoie, nu de niste amatori corupti, care, mai devreme sau mai tarziu, vor fi dati la o parte si inlocuiti cu oameni pregatiti si devotati acestei tari. Asa sa de ajute Dumnezeu! Traiasca Regele!

  6. Cornel Jurju says:

    Bucuria si de fapt, nerabdarea cu care sambata de sambata astept “Ora Regelui” ma impinge catre un amplu salt in timp, undeva in anii copilariei timpurii. Doar atunci asteptam cu o bucurie similara nu stiu ce serial saptamanal care sa ne scape de omniprezentul fauritor al “epocii de aur”. Astazi, intalnirea saptamanala cu Romania Regala reprezinta o clipa indispensabila de respiro, o clipa de iesire din infernul de zgomote si trancaneli cu care ne nauceste lumea politica romaneasca. Multumesc mult!

  7. Diana Lucia Zotescu says:

    Interviul pe care moderatorul si realizatorul filmului il ia Altetelor Lor Regale este inca o dovada a elegantei, demnitatii, simplitatii regale si respectului pentru adevar istoricpe care le manifesta mereu intreaga Familie Regala. Inca o data este perfect vizibil atasamentul prodund al Regelui si Casei Sale fata de romani si de Romania, fata de valorile sacre ale poporului Sau.

    In fiecare sambata ne asteapta un dar de pret: emisiunea “Ora Regelui” de la TVR 1, in care tot mai multi romani vad drept cea mai veridica si mai demna de crezare sursa de informare in privinta acelui segmment de istorie ce ne-a fost refuzat atat de mult timp.

    Multumesc din suflet realizatorilor emisiunii, care ne aduc bucuria in suflet atunci cand ne permit accesul la sensurile reale, benefice, ale Casei Regale.

    Diana Lucia Zotescu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52868243
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate