Vizită la Iași, 24 octombrie 2013

23 octombrie 2013

Secretariatul Majestăţii Sale Regelui

Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

 

Principele Radu la Iasi 

Joi, 24 octombire, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei face o vizita oficiala in municipiul Iasi.

La ora 10, Alteta Sa Regala participa la deschiderea celei de a X-a ediţie a lucrărilor Simpozionului Naţional cu participare internaţională „Dimitrie Cantemir şi vocaţia europeană a gândirii româneşti”, eveniment ce se desfasoara de 5 ani sub Înaltul Patronoaj al Principelui Radu. In cadrul ceremoniilor Alteta Sa Regala va primi medalia aniversară „Dimitrie Cantemir – Principe Român şi cărturar european”.

Incepand cu ora 13.30, Principele Radu va participa la Colegiul “Costache Negruzzi“, la lansarea colectiei « Cartile copilariei ».

La ora 16, la Ateneul Tatarasi, Alteta Sa Regala lanseaza volumul  „Trei poduri peste lume”, aparut la Editura Curtea Veche.

In seara aceleiasi zile, de la ora 21, Alteta Sa Regala participa la Concertul Regal sustinut de Filarmonica de Stat Moldova din Iasi. In programul concertului se vor interpreta Poema Romana a lui George Enescu si Concertul nr. 3 pentru pian si orchestra de Ludwig van Beethoven.

8 comentarii

  1. Gabriela Bucur says:

    Felicitari Casei Regale a Romaniei ,pentru neintrerupta activitate pe toate planurile .Respect si multa sanatate din partea romanilor.

  2. Splendid programul intensului sejur de lucru ieșean! Lansarea volumului TREI PODURI PESTE LUME, la Timișoara a fost foarte reușită. După schimbul de binețe cu grupul monarhist, care-l aștepta pe însemnatul oaspete în fața librăriei, Principele Radu a vorbit excelent despre cartea sa, publicul a fost atent, cald.
    Vineri, la orele 17, vom fi în Piața Operei, “la porumbei”, vom împărți pliante omagiindu-i pe Majestatea Sa Regele nostru, pe delicata noastră Regină Ana, în zi mare. Nihil sine Deo! Trăiască Regele!

  3. Roxana Gabriela Mateescu says:

    Felicitari, respect si admiratie!

  4. Diana Lucia Zotescu says:

    Mult succes, Alteta Voastra, pe tot parcursul vizitei oficiale in orasul Vostru de suflet si de nastere. Sunt sigura ca intregul program se va desfasura fara cusur, purtand marca distincta de demnitate, implicare si eleganta a Altetei Voastre, asa cum ne-am obisnuit sa primim din partea intregii Casei Regale a Romaniei in toate initiativele membrilor sai.

    Cu cele mai alese ganduri si adanca fidelitate,
    Diana Lucia Zotescu

  5. stelian r. says:

    Mult succes Altetei Voastre! Multumim pentru tot ce faceti, neobosit, pentru Romania !

  6. Dumnezeu sa va ajute sa impartiti peste tot operele dumneavoastra si sa luminati mintile romanilor la ceea ne trebuie cu adevarat MONARHIE IN ROMANIA!DUMNEZEU SA VA DEA PUTEREA SA VA CONTINUATI PROIECTELE SI SA LANSATI CAT MAI MULTE CARTI CARE SA NE DESCHIDA SUFLETUL SI INIMA!

  7. Cornelia Prisacaru &Familia says:

    Multumim Alteta pentru onoarea si bucuria de a ne vizita orasul, multumim pentru minunatul discurs din sala Ateneului Tatarasi, care V-a fost gazda. Elocinta, caldura si acuratetea expresiei a emotionat si incantat auditoriul iesean care va asteapta mereu cu cele mai nobile si curate sentimente. M-a surprins intrebarea incitanta, intrebare care m-a bantuit cu ceva timp in urma” De ce nicio pana romaneasca nu a scris niciodata biografia reginei Carmen Silva?” Sa speram ca o va face de acum cu siguranta.
    Va multumim si Va asteptam cu urmatorul eveniment,care sa fie cat mai aproape in timp.
    Dumnezeu sa Va ajute sa continuati activitatea, ceea ce este vital pentru salvarea identitatii neamului romanesc!
    Traiasca Casa Regala Romana! Unica!
    Nimic fara Dumnezeu!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52878669
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate