Vineri, 28 septembrie 2012, lansare la Muzeul Național de Istorie

Principesa Moștenitoare și cu mine, însoțiți de Principele Nicolae, am participat la lansarea volumului “Mașinile Regelui“, publicat recent de Editura Curtea Veche. Spre bucuria noastră, au luat parte, ca de obicei, mulți bucureșteni de toate vârstele.

Volumul omagiază constanta pasiune a Majestății Sale Regelui pentru motoare. Editura are meritul de a fi creat un album de excepțională valoare grafică. Iar colaboratorii de la Casa Majestății Sale, dna Constanța Iorga, dna Sandra Gătejeanu-Gheorghe, dra Liana Greavu și, mai ales, dl Cătălin Popescu, au avut o contribuție neprețuită la apariția în volum a atâtor fotografii inedite.

Încă de la intrarea în sala Muzeului, dl și dna Arsene, proprietarii editurii, ne-au anunțat îmbucurătoarea veste că întreg tirajul cărții s-a epuizat în mai puțin de o săptămână de la așezarea cărții pe rafturile librăriilor. Pentru luna octombrie va fi tipărit urgent un al doilea tiraj.

Principele Nicolae și cu mine vom fi prezenți la Iași, luni și marți, 1 și 2 octombrie, pentru o vizită cu multe evenimente publice. Printre ele, lansarea aceluiași volum la Casa de Cultură din Grădina Copou.

4 comentarii

  1. Comentarii pe Facebook (I) says:

    Enache Corina avem un in inger de printesa
    #
    Kasiana Vitan Este, intr-adevar, minunata!
    #
    Costy Sophia Fotografiile acestea nu tin de foame poporului , poate ar fii mult mai bine sa-va inplicatii in afara tari pentru a scoate la lumina , nelegiuirile si nedreptatile savirsite de mafia basista , nu am vazut sa faceti ceva , mi-as dori sa vad , va multumesc anticipat
    #
    Anca Condoros o familie minunata!
    #
    Luminita Coca Superba familie!
    #
    Belu Daniela Fotografiile astea tin de foamea sufletului …si le multumim ca exista!
    #
    Emanuela-Carmen Nistor Felicitari pentru lansare! 🙂
    #
    Principele Radu al Romaniei Doamnă Sophya,

    Vă trimit, la mesajul dumneavoastră, un scurt răspuns. Găsiți mai jos linkuri la câteva dintre vizitele noastre externe din ultima vreme, în care am încercat din răsputeri să punem România la locul ei demn.

    http://www.familiaregala.ro/news/3203/53/Vizita-in-Republica-Turcia/

    http://www.familiaregala.ro/news/3133/121/Familia-Regala-a-Romaniei-la-Jubileul-de-Diamant-al-Reginei-Elisabeta-a-II-a/

    http://www.familiaregala.ro/news/3098/121/Familia-Regala-romana-la-Jubileul-Reginei-Elisabeta-a-II-a/

    http://www.familiaregala.ro/news/2918/121/Regele-Mihai-la-Roma/
    #
    Costy Sophia Multumesc , sinteti deosebit , iar familia e superba !
    #
    Rodica Cirlanaru Ce mare pacat ca nu am stiut alege!!!Ma doare sufletul.
    #
    David J. Logan I hope the constitutional monarchy is restored soon. Romania needs a new way and an apolitical Head of State.
    #
    Lucian Cuibus Oare cand vor alege si romanii astfel de oameni? Decenta, respect, demnitate…de ce prefera poporul roman cancanistii si hahaitii??
    Desteapta-te ROMANE!

  2. Comentarii pe Facebook (II) says:

    Sever Avram Sa ii uram o stea cat mai norocoasa AS Nicolae, dar si noua sa iesim din starea pur evocativ heraldica a monarhismului catre o cale a echilibrului dinamic si inrauritor de bine pt cat mai multi dintre noi !
    #
    Angela Musica-Popa Sa te auda Dumnezeu!Decat atatia hoti ce ne conduc de la 1989 incoace, mai bine era monarhie!Asa Romania era infloritoare si nu ajungea la mana altor puteri!
    #
    Adriana Zimmermann ……sau,nu era nevoie sa ne cumpere alti printi teriitoriile!dar regele trebuie ales!deci haidetisa alegem regele!
    #
    Angela Musica-Popa Subscriu din toata inima….dar vezi ca astia nu ne dau voie sa ne alegem conducatorul…ei vor musai Presedinte….ca sa jumuleasca Romania de ce a mai ramas! In plus ii manipuleaza prin mijloace mass-media pe cetatenii tarii, ca sa inteleaga ca nu mai este loc pentru monarhie!….Altfel aveam monarhie imediat dupa Revolutie! Asta se impunea!Dar cata vreme mai sunt in viata SOBOLANII ROSII CA ILIESCU SI VOICULESCU SI URMASII LOR …precum PONTA SI ANTONESCU. nu cred ca vom vedea MONARHIA in tara noastra!
    #
    Titi Cladovan Felicitari , Alteta, pentru tot ceea ce faceti…asteptam cu nerabdare urmatorul proiect….:)
    #

  3. BRAVO si Felicitäri de bine si sänätate

    Cu drag,
    Dietmar Melzer

  4. post says:

    […] blogul PRINCIPELUI RADU AL ROMÂNIEI […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53346729
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate