Cecilia și Adrian, scrisoare către Rege

11 comentarii

  1. Bucur Gabriela says:

    Sunt foarte multi cei care gandesc aidoma acestor tineri.Bucur G.

  2. Delia Bogdan says:

    Superba scrisoare la care ader cu toata dragostea si respectul meu.

  3. FP says:

    Foarte frumos omagiu adus Monarhiei(de fapt singura solutie viabila ce se poate decanta acum),de catre generatia tanara.
    Numai ca,atentie,actuala clasa politica maculeza tot,a se vedea consideratia adusa de catre fruntasi USL,precum Andronescu ,Tariceanu,etc..
    Despre Presedinte, este de notorietate.
    Nu stiu cum se poate distila un curent de opinie,care sa protejeze prin atitudinea sa pe AS Principesa Mostenitoare sau AS Principele Nicolae,de mitocania profunda a clasei noastre politice?

  4. Boila Dorin says:

    Dragilor Cecilia și Adrian,
    Puteți face și mai mult – alăturați-vă monarhiștilor din Iași, care sunt un grup puternic și organizează multe lucruri de suflet !

  5. Cerasela Platz ( Esmyana Martisor ) says:

    Cecilia si Adrian, sperante pentru Romania Regat !

  6. maria burileanu says:

    Felicitari acestor tineri care si-au exprimat frumoasele sentimente. Ma bucur sa vad ca tinerii stiu sa priveasca in perspectiva, realizeaza fara prea mult sprijin din partea cartilor de istorie ca Regele este cel care ne face cinste.

  7. constantina says:

    sincer mi-au dat lacrimile ce frumosi tineri ce curatenie si ce inaltime morala.asa este poporul meu,il recunosc in acesti tineri superbi.In ceea ce priveste istoria noastra falsificata sa fiti convinsi dragi tineri ca adevarul nu poate fi ocultat la infinit.Majestatii Sale Regele i-a dat bunul Dumnezeu posibilitatea sa vada sfarsitul multora care au contribuit la decapitarea Regatului Romaniei.Dumnezeu il va bucura cu zile senine cel putin sa vada pe romanii Majestatii Sale mai linistiti,sa-si vada Marea Iubire Romania macar pe un drum mai lin si mai bun.Dumnezeu sa aiba in paza Familia Regala a Romaniei.

  8. Berariu Daniel Laurentiu says:

    Care este adresa la care in Iasi sustinatorii Casei Regale se pot inscrie ca membri?

  9. Catalin Serban says:

    Pentru cei care doresc in Iasi sa activeze intr-o organizatie monarhista, luati legatura va rog cu domnul profesor Alexandru CARAUSU:alexandru_carausu@yahoo.com.
    Dansul este presedintele Colegiului de Initiativa Judetean IASI al Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei, o asociatie ale carei baze se pun lunile acestea si al carei scop este continut in denumirea ei.

    Numai bine!
    TRAIASCA REGELE!

  10. Berariu Daniel Laurentiu says:

    VIVAT MONARHIA PENTRU ROMANIA !!!

  11. Mario Done says:

    Mult stimata si iubita familie regala! Precum stiti dintr-un alt mesaj al meu sunt un regalist devotat. Chiar daca de la varsta de doi ani am crescut in Germania nu ma lasa rece de ce se intampla in tara noastra. De aici din pacate nu pot sa urmaresc regulat toate activitatile familiei regale, dar macar din ce vad pe TVR-International si PROV-TV Internaltional sunt cat de cat informat. Si orice imagine vad cu dvs. ma incanta. Felicitari pentru toate aparitiile dvs. si modul onorabil , decent si frumos prin care reprenzati Romania. Din pacate nu pot sa cumpar cartile care au aparut despre dvs. si prin initiativa dvs.. Puteti va rog sa-mi dati o adresa unde pot sa le comand?
    As dori sa fiu si membru al Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei, va rog sa imi raspundeti cui sa ma adresez. Poate exista si aici in Germania o organizatie care sprijina aceasta alianta. Si daca nu, ce ne impiedica sa deschidem una?
    Inchei cu dragi salutari si urari de bine pentru toti membrii casei regale si urarea
    VIVAT MONARCHIA PENTRU ROMANIA!!!

    Cu respect si dragoste

    Mario Done

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53346017
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate