Vizită la Patriarhia Ecumenică

 

Principesa Moștenitoare și cu mine am efectuat o vizită privată în Republica Turcia, în zilele de vineri 21 – duminică 23 septembrie 2012.

Sâmbătă, Alteța Sa Regală și cu mine am vizitat Palatul Patriarhal de la Istanbul și am fost primiți de Sanctitatea Sa Bartolomeu I, Patriarhul Ecumenic.

În timpul șederii la Istanbul, Principesa Moștenitoare și cu mine ne-am întâlnit cu conducerea Fundației Marmara din Republica Turcia, cu membri ai Corpului Diplomatic acreditat la Istanbul, cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile.

4 comentarii

  1. Ene St. Mihai says:

    Felicitari pentru aniversarea casatoriei Altetelor Voastre. Domnul Dumnezeu sa Va binecuvanteze si sa Va ocroteasca acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

  2. Stelian Rotaru says:

    Ma bucura toate stirile depe blogul ASR. Principele Radu. Cu atat mai mult,cand sunt insotite de fotografii ce redau locuri minunate unde nu am fost si nu voi ajunge niciodata! Va multumesc! Nimic fara Dumnezeu!

  3. Cerasela Platz ( Esmyana Martisor ) says:

    Tinuta Principesei este precum infatisarea zapezii ! Admirative Reverente !

  4. Munteanu Florian says:

    Fotografiile sunt superbe, iar viitoarea noastra Regina (sper din toata inima sa se intample asa!) arata stralucitor!!!
    Ce pacat ca romanii nu vad ca avem in Casa Regala a Romaniei personalitati care ne pot reprezenta si conduce altfel decat toti geambasii si pungasii care sunt astazi la putere si in opozitie …
    Doamne ce imagine de tara civilizata am avea cu un Rege, M.S. Mihai I al Romaniei, la a treia ridicare pe Tronul Romaniei si apoi cu o Regina impecabila si stralucitor de frumoasa, A.S.R. Margareta, viitoare M.S. Regina Margareta I a Romaniei!!!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53346576
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate