Toți oamenii Regelui

Casa Majestății Sale Regelui are o activitate variată și intensă. Ea se desfășoară în domeniul administrativ, secretariat, juridic, financiar, economic, protocolar și al ospitalității. Cele două reședințe în care Familia Regală trăiește, Palatul Elisabeta și Castelul Săvârșin, au un mare număr de activități publice pe parcursul întregului an, evenimente mult apreciate de invitații care iau parte la ele. Garden Party este ocazia cea mai cuprinzătoare și mai reprezentativă, reunind 2-3,000 de participanți anual. Serile Palatului Elisabeta, dedicate unor instituții, profesii, comunități sau organizații, au caracter lunar și dau multă plăcere și încurajare celor sărbătoriți.

Realizatoarele de televiziune Carmen Avram și Carmen Moise au în pregătire două filme scurte legate de activitatea Casei Majestății Sale. Unul dintre ele va avea ca temă furnizorii Casei Regale, iar celălalt organizarea anuală, la 10 mai, a evenimentului celui mai popular al Casei, Garden Party. Filmele vor putea fi vizionate în următoarele două luni. Vă voi ține la curent cu plăcere.

În ultimul an, doamnele Avram și Moise au realizat alte două filme scurte, Toți oamenii Regelui și O, brad regal. Primul înfățișează activitatea de zi cu zi, din spatele ușilor închise, a Palatului Elisabeta. Al doilea se referă la viața profesională a diverselor departamente de la Castelul Săvârșin, în preajma Crăciunului. Ambele s-au bucurat de o foarte frumoasă primire din partea telespectatorilor.

Ele se găsesc astăzi pe raftul bibliotecii video a Familiei Regale, pe You Tube, și pot vi văzute sau revăzute la adresele:

Toți oamenii Regelui
http://www.youtube.com/watch?v=9NWQP6f79gU&feature=plcp&context=C4ecb03cVDvjVQa1PpcFOWyjAsHdCNAeLpI3518Xyty7UG3FdHttg%3D

O, brad regal
http://www.youtube.com/watch?v=_XqGSXhZm3Y&feature=plcp&context=C49ff505VDvjVQa1PpcFOWyjAsHdCNAS1rdE3N5YiO8wTRvpumZWA%3D

5 comentarii

  1. Cristina-Adriana Popescu says:

    Altete, Va multumim mult pentru efortul depus, pentru restabilirea ordinii in viata noastra, fara de care frumusetea nu poate fi contemplata. Am avut nemeritata onoare de a participa la aceste festivitati si, nu atat locul, cat oamenii care il sfintesc, sunt de apreciat.

  2. Liliana Buzea says:

    Am vizionat filmuletul “Toti oamenii Regelui” de cateva ori iar “O, brad regal”, nu mai tin minte de cate ori. M-a impresionat enorm, simplitatea “oftatului” Altetei Sale Regale, Principesa Margareta, cand si-a amintit ca, in trecut, Regina Elena era responsabila cu impodobirea bradului si cu tot ceea ce tinea de feeria acelor zile sfinte. Astept, cu nerabdare, celelalte doua filme pentru ca doresc s-o revad pe Alteta Sa. Admir acea modestie nobila cu care s-a nascut, acea daruire si bunatate, nemaintalnite… Si doresc sa va revad, de asemenea, si pe Alteta Voastra, cum o inconjurati cu acea grija si iubire care n-au pierdut nimic din intensitatea pe care o aveau la nunta regala. Aceasta caldura a determinat-o pe Alteta Sa, sa “prinda radacini” in pamantul romanesc.

  3. angella dumitrascu says:

    Altetă, sunt încântată de cele două filme postate pe You Tube. Cu acordul dumneavoastra, daca va mai amintiti de mine, eu am fost cea care impreuna cu Cristina Parii v-am organizat vizita in Valea Jiului, la mina Uricani. Salutari va transmite si Adi Halga. Care este rugamintea mea cea mare… am fost placut impresionata ca ati acceptata ca Liceul de Informatica din Petrosani sa poarte numele de ”Carmen Sylva”. Conducerea si cativa dintre elevi ar dori sa vina intr-o vizita pentru a se stabili programul festiv la care sunteti invitati sa participati, elevii vă solicită chiar intr-o vizita la Petrosani, cu cateva dintre cartile editate despre Casa Regala. In speranta in care sunteti de acord ma puteti contacta la adresa de e-mail de mai sus sau la nr.0720995509. Traiască Majestatea Sa, Regele Mihai!. Monarhia, salveaza Romania….Asa sa ne ajute Dumnezeu… sarbatori fericite si Cristos a Înviat!

  4. Reverente Calduroase ! says:

    Paste Binecuvantat semenilor de pretutindeni !

  5. Gabriela Bucur says:

    Multi doresc sa isi desfasoare activitatea alaturi de FAMILIA REGALA .Gabi Bucur

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53351500
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate