Zig Zag

Cu aproape trei ani în urmă, am primit invitația dlui Ion Cristoiu de a purta un dialog în emisiunea sa de cultură și actualitate numită Zig Zag. Cred că dialogul nostru de atunci este de actualitate astăzi. Desigur, anii din urmă, mai ales ultimele șase luni, au confirmat un ridicat grad de încredere și simpatie ale societății românești față de Regele Mihai și Familia Regală. Este, însă, interesant de văzut cum o emisiune cu trei ani vechime prezintă vieții românești o analiză ce nu și-a pierdut actualitatea deloc, dimpotrivă, pare că aparține zilei de astăzi.

Emisiunea, ultima – cred – pe care dl Cristoiu a realizat-o sub acest generic, s-a bucurat la difuzare de un neașteptat de mare număr de telespectatori. Este, deci, cât se poate de potrivit ca ea să fie astăzi disponibilă, electronic, în biblioteca video online a Casei Regale a României.

Vă invit să o vedeți sau să o revedeți. Zilele următoare vă voi prezenta alte două emisiuni, cu teme asemănătoare, pe care le consider deopotrivă de concludente și convingătoare privitor la valorile și principiile pe care Familia Regală le consideră esențiale în exercitarea reprezentativității statale și consolidarea instituțională în România.

http://www.youtube.com/watch?v=6kxmCJbD9rY&list=UUU09nIpdZMGHY5vJI5p-u8A&index=7&feature=plcp

 

2 comentarii

  1. Bucur Gabriela says:

    Emisiunea din anul 2009 este de actualitate.

  2. Avem nevoie nu numai de mesaje, stimate principe !!! VERBA VOLANT, LITTERA, SCRIPTA MANET !!! SCRIPTA MANET ca si ACTIUNE bine determinata si fundamentata pe VOINTA EXPRESA a majoritatii poporului roman !!! Desigur, este necesara schimbarea Constitutiei, pentru restabilirea Regalitatii, a Monarhiei Constitutionale. Nu putem astepta sa cada para malaiata, pentru a putea creiona, structura, cristaliza, infaptui aceste deziderate stringente si de actualitate !!! Speram sa dezvoltati o strategie pertinenta si credibila spre a fii sustinuta de majoritatea populatiei tarii !!! Cu stima, Mircea Brasoveanu.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52857278
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate