Sărbătorile regale din luna mai

 

Au început pregătirile la Palatul Elisabeta pentru sărbătorile din jurul zilei de 10 mai. O echipă de colaboratori, tânără și nu prea numeroasă, va acoperi toată organizarea evenimentelor, diferite ca temă și participare. Momentul culminant, desigur, va fi Garden Party, sărbătoarea anuală a comunităților românești de la Palatul Elisabeta, care va avea loc chiar în ziua de 10 mai.

Îmi face plăcere să vă readuc în memorie sărbătoarea de 10 mai de anul trecut. Ea a avut o semnificație ieșită din comun, datorită aniversării vârstei de 90 de ani a Majestății Sale. Vă invit să priviți filmul Royal Celebrations 2011, realizat de Casa Regală a României, care prezintă în 14 minute rezumatul acelor evenimente de neuitat. În film, Regele Mihai apare în nu mai puțin de 12 evenimente publice care au definit sărbătoarea regală din luna mai  a anului 2011.

Vă doresc vizionare plăcută, în așteptarea sărbătorii de anul acesta. Evenimentele ei vor fi anunțate din timp de Casa Majestății Sale Regelui. La multe dintre ele accesul va fi liber.

http://www.youtube.com/watch?v=4SzO9HfIZ1I&feature=plcp&context=C433f3eaVDvjVQa1PpcFOWyjAsHdCNAWTO-B_6lCepeqBwXhFFFoo%3D

3 comentarii

  1. Stelian Rotaru says:

    Doresc succes sarbatorilor de 10 mai. Dupa succesele anului MS Regelui, sunt convins ca multi mai multi romani vor urmari aceste evenimente. Tot in mai (22) se implinesc 93 de ani de la”Intaia vizita in Transilvania a Regelui Ferdinand si a Reginei Maria” (Ed. Haco International) vizita inceputa la Predeal si Brasov ,descrisa foarte emotinant de Emil Stoian si Sebastian Maluselu.
    Nimic fara Dumnezeu !

  2. Gianina says:

    Imi doresc ca anul acesta, ziua de 10 Mai sa fie sarbatorita ca adevarata zi nationala a Romaniei, imi mai doresc ca , asa cum anul trecut televiziunile s-au intrecut in a mediatiza evenimentele prilejuite cu ocazia zilei de nastere a Majestatii Sale, tot la fel, si ziua de 10 Mai sa fie puternic mediatizata.
    Alteta,
    Va multumesc pentru postarile de fiecare zi.

  3. Gabriel B. says:

    Fetița mea mijlocie (are aproape 4 ani) îmi spune că atunci când se va face mai mare, mă va întreba care este drumul spre București, ca să meargă să o vadă pe (Majestatea Sa) Regina Ana.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 52858416
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate