La Chișinău, Premiul Libertății pentru Rege

Regele Mihai Premiul Libertății de la Chișinău

Cotidianul “Jurnal de Chișinău” a oferit Premiul Libertății 2011 Majestății Sale. Fotografia, realizată acum două zile, înfățișează pe Regele Mihai I alături de premiul basarabenilor. În aceste zile, gestul celor de dincolo de Prut are semnificații înzecite. La mulți ani, Majestate!

6 comentarii

  1. Este un gest de recunoastere a personalitatii marcante a MS Regeleui Mihai, un model al demnitatii nationale!

  2. Adriaan Sax says:

    Monarhia, unica soluţie pentru România !!!

  3. BUCUR GABRIELA says:

    Felicitari!si fratii de peste Prut recunosc ceea ce MARIA SA a facut pt.romanii de pretutindeni si ii apreciaza verticalitatea morala .CU ADANC RESPECT pt. INTREAGA CASA REGALA A ROMANIEI. GABRIELA BUCUR

  4. Cerasela Platz says:

    Reverente si felicitari calduroase Majestate ! ! !

  5. Diana Lucia Zotescu says:

    Alteta Voastra,

    Inca o data, romanii de peste Prut dovedesc adancul lor atasament fata de Regele Nostru si de Familia Sa, vazand in El simbolul, esenta romanismului. Basarabenii, atat de greu incercati sunt, iata, cei care ne dau mereu lectii de iubire de patrie si de Rege. Am simtit fata de ei un sentiment de dragoste profund inca din copilarie cand, asa cum spuneam intr-un comentariu din 2010, numele Basarabiei era rostit in soapta si cu lacrimi in barba, de parintii mei, ca si cum ar fi vorbit de un membru drag al familiei aflat la mare primejdie. Am simtit cred, cu intuitia mea de copil ce nu lasa sa-i scape nimic ca moldovenii, care atunci, in anii ’50, ’60 samd, traiau tragedia scrierii frumoasei lor limbi romane si a numelor lor romanesti cu litere rusesti, sunt depozitarii celor mai autentice sismtiri romanesti.

    Gestul lor este dovada nobletii sufletului lor. Regele Mihai nu putea fi pastrat intr-o inima colectiva mai bogata, mai generoasa si mai sincera.

    Cu totala loialitate si credinta,
    prof. Diana Lucia Zotescu

  6. Roxana Soreanu says:

    Monarhia constitutionala – singura solutie pentru Romania! Traiasca Regele! Traiasca Patria!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53353127
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate