Desenele copiilor pentru Rege

Coperta 1

Zilele trecute am primit la Palatul Elisabeta unul dintre cele mai frumoase daruri pe care Regele Mihai le putea primi cu ocazia zilei sale de naștere. Principesa Moștenitoare și cu mine am fost impresionați de gestul atât de inocent și de plin de afecțiune primit.

Este vorba despre un album cu desene făcute de copii din clasele I-IV de la școli din Craiova. Ei, îndrumați de învățătorii și de profesorii lor, au creat o duzină de desene minunate, inspirate de aniversarea de 90 de ani a Majestății Sale. Veți vedea lucrări extraordinare, create de copii cu vârste între 6 și 10 ani. Proiectul a fost coordonat de profesori de la Palatul Copiilor din Craiova, care merită toate felicitările!

Simbolul acestor desene și faptul că ele sunt rezultatul unei generozități spontane vorbesc de la sine.

Coperta 2

pg 1

pg 2

pg 3

pg 5

pg 6

pg 7

pg 8

pg 9

pg 10

pg 11

pg 12

coperta3

Coperta 4

3 comentarii

  1. stoicarodica2010 says:

    Minunatii copii si profesori tineri ai patriei ,prin desenele lor au inveselit inima MS Regele Mihai ..
    Peste toate desenele si peste Romania pluteste dragostea curata a craiovenilor.Fiecare desen are un talc adanc si imptresioneaza prin ceia ce vrea si a reusit sa reprezinte.
    Pentru toti acesti mici artisti,Coroana de Otel este elementul care le-a marcat viata!
    Toate desenele mi-au placut.Am ras cu pofta de soarele cu ochelari din desenul lui Andronache Georgiana Daniela.Mi-a placut Coroana Regala din desenul lu Rotaru Diana care seamana cu o barca de salvare a Monarhiei pentru Romania.Ce spuneti Majestate de desenul?”O tara Un Rege,Milooane de inimi”!Acest desen m-a facut extrem de fericita!Asist la palcurile de romani din toate tinuturile tarii care vin spre MV si spre Casa Regala!Abia s-au pornit!Vor venii toti!Se adevereste visul meu din 1989 cand va spuneam sa va intoarceti in tara caci toti romanii va iubesc!
    Multumesc cu toata smerenia lui Dzeu pentru aceasta minune pe care o traesc aevea.Multa sanatate Majestate!Va doresc o noapte feerica!

  2. Bucur Gabriela says:

    ALTETELE VOASTRE REGALE, ce se poate spune despre aceste desene lucrate de cei care sunt viitorul nostru :sunt izvorate din sufletele lor curate si pure ,transmit sentimentele lor pe care le au fata de MAJESTATEA SA , REGELE MIHAI I si sunt mandra ca avem astfel de urmasi. Numai ganduri de bine si multa sanatate acestor ingerasi. Pentru CASA REGALA AROMANIEI ,O ADANCA PLECACIUNE.Gabriela Bucur

  3. Adriana Mihaela Macsut si Stefan Grosu says:

    Faptul ca exista asemenea copii inseamna ca viitorul nostru va fi luminos! Ei reprezinta Romania de maine! Adriana Macsut si Stefan Grosu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53353647
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate