O prințesă pentru copiii României

Jurnalul Național, iulie 2011

DSC_3785

Alteţa Sa Regală Principesa Margareta declara în ianuarie 1990, pentru ziarul elveţian “Le Matin”, ­re­fe­rindu-se la decizia ei, care se consumase în august 1989, de a părăsi postul pe care îl ocupa la Organizaţia Na­ţiunilor Unite:  „Am avut un sentiment puternic în acel moment că nu aş putea trăi fără să fac ceva pentru ţara mea”. O premoniţie? „Nu ştiu, însă ştiu că am perceput un su­flu nou, al libertăţii. Am simţit că trebuie să fac ceva”.

Întreg articolul poate fi citit pe pagina online a ziarului Jurnalul Național:

http://www.jurnalul.ro/special/reportaje/o-printesa-pentru-copiii-romaniei-584811.html

2 comentarii

  1. Printesa Margareta se implica ,fiind alaturi de cei nevoiasi care st abandonati de soarta si de societate.Fundatia care-i poarta numele se ocupa de reintegrarea sociala a copiilor defavorizati si dand o mana de ajutor celor saraci. Romania are astfel un model, prin respectul fata de sine si fata de fratele nevoias aflat in saracie si necaz.

  2. Adrian says:

    O printesa model pentru o tara care are nevoie de repere morale. Printesa Margareta este unul dintre aceste repere care speram sa învinga mitocania si prostul gust care domneste în sferele înalte ale politicienilor români din ziua de astazi.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53146316
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate