Scrisoare de la Camelia Vasilica

Buna ziua,

Ma numesc Camelia Vasilica, de fapt cred ca nu are nicio importanta cine sunt. Sunt un simplu cetatean al acestei natii.

Nici nu stiu mai intai cu ce sa incep. Am apelat la dumneavoastra, deoarece sunteti persoanele cele mai apropiate de Majestatile Lor.

Sunt un om obisnuit, cu o familie frumoasa care a sperat ca societatea noastra se va indrepta la un moment dat pe un drum mai bun. Din acest motiv ne-am incapatanat sa nu plecam din tara, sa nu ne desradacinam si na ne crestem copilul in spiritul traditiilor crestine.

Nu fac parte din niciun partid politic si nici nu agreez vreunul.

Domnilor, fiindca sunteti aproape de Majestatiile Lor,va rog prin scrisorile noastre, poate ne ajutati sa ii convingem sa ne reprezinte pe noi romanii simpli in fruntea tarii. Avem nevoie de continuitate, educatie, bun simt, onoare, datorie, credinta, traditie, noblete – si singurii in acest moment care sa intruneasca aceste calitati sunt dumnealor.

Stiu ca sa poporul nostru de multe ori, a dezamagit Casa Regala, dar nu uitati, in permanenta suntem manipulati si asa cum suntem, suntem poporul lor.

Poate a sosit momentul sa meritam si noi o sansa si sa oprim ingenuncherea neamului. In acest moment pot spune ca sperantele mele in ceea ce priveste viitorul stau in Dumnezeu si in Altetele Lor.

Domnilor, pentru orice fel de demersuri, voluntariat, orice….sunt disponibila sa sustinem Casa Regala. La orice semn….voi spune prezent.

Cu stima si consideratie:
Camelia Vasilica

6 comentarii

  1. N. C. says:

    Cat de greu dar realist suna “ingenuncherea neamului”. Traiasca Regele! Dumnezeu sa-L binecuvinteze!

  2. Constantinescu Valentina says:

    Si eu voi spune PREZENT pentru ORICE fiind ORICAND disponibila sa sustin CASA REGALA. Cu mine sunt multi prieteni care vor altceva….ni s-a facut sila de atata minciuna si manipulare…..
    Cu consideratie,
    Valentina Constantinescu

  3. Iulia ANDREI says:

    Pentru ca REGELE era unsul lui Dumnezeu, totul mergea bine.
    Pentru ca l-am alungat, suportam consecintele si acum.
    In toate regatele din aceasta lume viata este frumoasa chiar daca sunt si greutati cotidiene.
    Eu stiu multe “povesti” cu regele de la bunicul meu de 91 de ani. Greu se vor intoarce acele vremuri dar nimic nu e imposibil.
    Trebuie doar sa ne dorim cu adevarat.

    Cu deosebita stima,
    Iulia ANDREI

  4. Camelia Vasilica says:

    Va vine sa credeti…
    In 1990, dupa revolutie, am refuzat “statutul” de revolutionar. Nu iesisem in strada pentru o diploma si alte beneficii. In constiinta mea sistemul de valori era altfel structurat. Ma simteam fericita si implinita stiind ca am pus umarul la schimbarea destinului unei generatii. In mintea mea atunci, aveam certitudinea ca schimbarea va fi in bine pentru intreg neamul nostru oropsit atatia amar de ani.
    In 2011 ma regasesc tot eu, cumva mutilata, cu constiinta terfelita de un intreg sistem de nonvalori ce s-au perindat in tot acest rastimp la conducerea tarii. Mai tragic este ca incep sa nu-mi mai gasesc locul in societate, sa nu mai gasesc “valori” din generatiile actuale la care sa ma raportez si nici parghii pentru a putea schimba ceva.
    Gresesc oare? Am luat-o razna?
    Mai simte oare cineva ca trebuie de urgenta schimbat ceva, in profunzime?

  5. G.Zoltan says:

    Gandul ca sunteti aproape de noi, nu este de ajuns.

    Probabil ca multi ma vor critica, dar vrem pragmatismul dvs. sa-l vedem implinidu-se. Dincolo de statutul pe care vi l-a harazit Dumnezeu, cred ca este timpul sa luati atitudine si sa fiti responsabil de pasul facut.

    Am o stima deosebita pentru altetele Voastre, insa nu doresc sa ma luati ca pe un parvenit, ci ca pe unul care crede in statutul domniilor Voastre.
    Pana mai ieri eram convins ca pot sa-mi fac munca, la care am sperat, fara nicio grija, dar iata ca vremurile nu le tinem noi, nici macar nu le mai putem schimba, doar un lucru putem face-pasul spre normalitate. Si cum va spuneam, eram convins ca mai pot face ceea ce-mi place. Lucrez de 3 ani in invatamant, mi-am dorit, am visat, am realizat acest pas, insa ASTAZI imi dau seama ca lucrurile i-au o intorsatura extrema si ca visul meu se spulbera pe zi ce trece.
    Imi permit sa va adresez, domniilor Voastre, ca viata romaneasca in toate aspectele ei si nu va uita. La un moment dat am invatat sa nu ma incred in oameni, dar garantez ca votul pentru casa regala este unul cat se poate de ferm. A sa va provoc la o altfel de atitudine fata de noi si fata de istorie. Nu este nevoie sa vorbiti neaparat, ci sa fiti pragmatic in ceea ce priveste pasul spre implicare dvs. in politica tarii.

    Cu plecaciune,
    G. Zoltan

  6. Duman Petru says:

    Totul e minciuna!Din ’47,pina in prezent.Cind sa redevenim monarhie,cum era normal şi legal,in ’90,poporul a fost orbit de criminalul Iliescu.De atunci e iar intuneric,in tara mea.Cit de putin a licarit lumina!Doar in decembrie-ianuarie ’90,cu pilpiiri firave,pina-n 15 iunie.Apoi bezna a revenit.Cu toti ai ei…

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 53149823
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate